Szerintetek szép egy félvér baba?
Figyelt kérdés
3 hónapos terhes vagyok.Ö lesz az első babánk.Nekem mindig is nagy álmom volt hogy egyszer legyen egy félvér gyerekem most teljesült.
A párom Kolumbiai tehát latino.
Szerintetek melyikünk génjei fognak dominálni?Az enyém vagy az apjáé ?
Szerintem nagyon szép egy félvr baba és én nagyon szeretni fogom.
Nektek mi a véleményetek ?
2018. szept. 7. 19:14
1/5 anonim válasza:
Az esetek nagy részében inkább a sötétebb bőrszín, szem, hajszín öröklődik, de biztosan szép kisgyereked születik majd.
Jó babavárást!
2/5 anonim válasza:
Igen, szerintem általában nagyon szépek a félvér babák, akit én ismerek latino-magyar pár, ott a három gyerekből csak egy lett barna, a másik kettő teljesen fehér.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz baja a napozással, de ennyi. Olyan egy félvér is, mint bàrmelyik másik, lehet szép is meg csúnya is
4/5 anonim válasza:
Mexikói férjem van, mindkét fiunk rá ütött: fekete haj, szem, kreol bőr. Nem “félvérnek” hanem mexikóinak néznek ki. Nekem szőke hajam, kék szemem van, ha random ránk nézel meg nem mondanád hogy az én fiaim. :D
5/5 anonim válasza:
Buta kérdés. Az arcberendezésétől függ, hogy szép lesz-e, vannak szép és ronda félvér emberek is, egyáltalán nem ettől függ, hogy szép-e valaki vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!