Ez igaz, hogy a félvér kisbabák genetikailag erősebbek?
Illetve vajon kevesebb eséllyel van-e vetélés félvér magzat esetében?
Jelenleg 6+1 vagyok, és nagyon szeretném ha semmi gond nem lenne... Nagyon várjuk a babát.
Nem, nem igaz!
Ez mem olyan mint a korcs kutyáknál!
Hogy mivel a fajtatiszt kutyák "túlvannak" tenyésztve ezért " kevésbé masszívak egy keverékkel szemben
Semmi összefüggés nincs.
Ugyanúgy a genetikátokon múlik az egészsége mint a nem félvér babáknál. Nem lesz semmivel sem erősebb, egészségesebb mint a félvér gyerekek.
Igaz, de nem ebben a formában. Nem a félvérekre vonatkozik kizárólag (ahol a bőrszín miatt egyértelmű a genetikai távolság), hanem bármely két olyan ember utódjára, akik genetikailag távolabb állnak egymástól.
Ennek az ellentéte a belterjesség, ami degenerációt okozhat. Ott családtagok szaporodnak egymás között és a DNS-ük akár 50%-a egyezik.
Köszönöm szépen a válaszokat!
4. hozzászóló: Igen, a belterjességről már olvastam, hogy ott elég csúnya dolgok tudnak előfordulni. Hát igen, esetünkben ez biztosan nem fordulhat elő.
Egyébiránt most találtam egy cikket, amiben amerikai félvéreket vizsgáltak, és elvileg a kevert rasszú emberek magasabbra nőnek és valamivel magasabb az intelligenciával rendelkeznek a vizsgálat alapján.
Bár az alapkérdésemre ez nem ad választ, hogy magzatként vajon nagyobb esélye lehet-e a túlélésre. (Bár, gondolom ugyanannyi, mint mindenki másnak...)
Ugyanolyan halandó emberek, mint mi vagyunk. :)
Egyébként meg a genetika dönti el, de ez független a bőr színétől. Ugyanúgy nem lehet tudni senkinél, hogy milyen hajlamokat örököl egyes betegségekre.
De ha csak magadat akarod mindenképp nyugtatni, akkor ott van Herkules. Félig isten, félig ember és elnyerte a halhatatlanságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!