Van-e különbség egy afrikai félvér baba és egy fehér bőrű baba ápolása között?
kislányom afrikai (nigériai apa) félvér, 3 hete született, a környezetemben sajnos nagyon kevés félvér gyermek van, ezért nem nagyon tudom, hogy a bőrápolásukat, hajápolásukat illetően milyen különbségekre számítsak akár már most a bébi korban, akár később...
ha van tapasztalatotok, akkor légyszi segítsetek, köszi
a.
A hajával, ha az apjáét örökölte gondjaid lesznek. Mindenképp keress afrikai hajú nőt aki megtanít kezelni.
A bőrével nem lesz gondod, nem kell annyit kenegetni, sokkal nehezebben szárad ki.
(Amerikában feketék voltak a szomszédaim sokszor vigyáztam a kicsikre)
Nekem 25 éve egy félvér kisfiú volt a barátom az oviban. Arra emlékszem, hogy ilyen egész furcsa fésűje volt, nagyon távol álltak a fogai, és csak azzal húzták át a haját. Szerintem biztos fogod tudni kezelni te is a bőrét, haját!
Gyönyörű kisbabád lehet!
Szerintem a védőnő sem fog tudni adni választ,mert nemigen lát sok félvér babát,főleg ha vidéken laktok:)Nekem sok félvér ismerősöm van,egyébként az ő apukájuk is nigériai(ha jól tudom),az az igazság,hogy szerintem keményebb a bőrük,de alapvetően nem térne el sokban a fehér babáktól,baba-baba a bőr érzékeny így is úgy is:) A hajával még ráérsz,viszont tényleg érdemes lenne megkeresni egy afrikai oldalt,nemtudom valamelyik közösségi oldalon fel vagy e regisztrálva,de ott érdemes keresni félvér,fekete bőrű embereket aztán feltenni a nagy kérdést:)
Figyi...írok egy privit,hogy kinek írhatnál rendben?
Igaz szülész de fekete bőrű a felesége tuti tudna segíteni.Akit eredetileg akartam doki rég járt fent az oldalon:(
Ada és Abi
Szia,
Nekem is félvér kisfiam van (nigériai az apa). Az ápolás szempontjából nincs semmi különbség. (Én időnként, fürdés után bekenem a bőrét testápolóval, de ezt a fehér babáknál is megteszik.) A hajápolás szempontjából nekem szerencsém van: mivel fiú, jó rövidre lenyirom a haját. (Kivéve télen: akkor szörnyű, alig tudom kifésülni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!