Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Te hagyod néha sírni?

Te hagyod néha sírni?

Figyelt kérdés
Kövezzetek meg de én bizony igen. Hagytam és hagyom sírni néha a gyerekeket. Másképp az életben nem végeznék az otthoni teendőkkel. Miért olyan nagy probléma manapság az, hogy neveljünk egy gyereket? Én azt látom, hogy manapság a gyerekek többsége kis mini terrorista, akitől szó szerint félnek a saját szüleik. Mert ha rosszat tesz, már a kezére sem lehet rácsapni lassan...hanem simogatja érte a szülő. Milyen generáció fog így felnőni?

2018. szept. 7. 09:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%

Nem. De attol meg ellatom a feladatimat es a gyerek latja is. A sirni hagyom nekem = azzal, hogy

ehes es nem etetem meg

Szomjas es nem itatom meg

Fel vagy maganyos es nem vagyok ott neki

Bekakilt es hagyom benne

Stb

Masik amikor pl. Vasalok es beteszem a hintaba vagy a jarokaba es ha megunja nekiall orditani. Akkor mondom neki, hogy pillanat. Es szepen kivarja. (nyilvan 10 percek es nem orak) ott vagyok vele, nem a seggemet vakaraszom, hanem hazimunkat. En pl nem csinalom akkor a vasalast meg a takaritast mikor alszik, mert akkor fozok es a konyhaban nem tudom olyan helyre tenni ahol neki biztonsagos es tartalmas idotoltesre van lehetosege. Amugy ha olyat csinal ra nem csapok de siman erelyesen rászolok. Siman erti pedig egy eves.

2018. szept. 7. 11:17
 12/13 anonim ***** válasza:
62%

Nem hagyom sírni.Akkor végzem a dolgom mikor tudom.Van, hogy este nyolckor porszívózom mert akkor alkalmas.Van, hogy 3-4 részletben főzök.

Mivel egyet már teljesen, a másodikat félig felneveltem, így tudom, hogy nem attól lesz a babám boldog, ha patika tisztaságban játszhat de olyan áron, hogy üvöltött előtte egy órát.Tudom, mennyire hamar vége lesz ennek az időszaknak, így pont a házimunka nem érdekel.Szóval nekem ez nem ok, hogy sírni hagyjam.Nincs ok, hogy sírni hagyjam.

Most 15 hós a kicsi.Nekem most ő az első.

Nem kövezlek meg, de nem értek veled egyet, és sajnálom a gyereked.

2018. szept. 7. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Amikor csecsemő volt a fiam, mindig meg volt az oka a sírásnak. Volt egy-két alkalom, hogy nem mentem egyből csak percekkel később, hogy hátha visszaalszik, de mindig megbántam és bocsánatot is kellett kérnem tőle, mert olyankor, ha átmentem vagy a lebukott tetrában hempergett, vagy kifolyt a pisi-kaki a friss pelusból, beszorult a lába a kiságyba stb. Szóval nem ok nélkül sírt, hiába gondoltam én azt, hogy előtte elláttam.
2018. szept. 7. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!