Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig hagyod sírni a babád?

Meddig hagyod sírni a babád?

Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok már, 2 hónapos a kislányom és állandóan ölben akar lenni. Ha lerakom, úgy ordít, hogy teljesen belevörösödik, levegőt alig kap. Eddig pár perc volt, amíg megálltam, hogy ne kapjam fel, sajnálom is meg félek, hogy valami baja lesz. Mit tanácsoltok? Mi a leghatásosabb?
2010. nov. 21. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
soha nem hagytam,hagyom sírni,14,5 hónapos.a te babád még nagyok kicsi,nem ok nélkül sír.lehet,hogy csak rád van szüksége.mondjuk én nem akartam ölbebabát csinálni belőle és nem is lett az,így nem vettem fel,hanem melléültem, melléfeküdtem,amíg pici volt.nálunk működött így is,lehet nálatok nem fog.ja,és amíg hasfájós volt,három hónapos koráig óránként cicizni akart,és cicizett is.ha nem kapott,üvöltött.
2010. nov. 21. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:

én semeddig. mindig van ok a sírásának. azt próbálom megkeresni, kitalálni, majd megoldani. majd ha jön a hisztikorszak, az gondolom más lesz, de még csak 7 hós, eddig tényleg mindig okkal sírt!

biztosan van oka, annak, hogy ölben szeretne lenni. lehet, hogy érzékenyebb baba, nehezen szokik át a kinti világra, még csak 2 hós, ő nagyon pici! szüksége van rád!!

2010. nov. 21. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Én sem hagytam sírni soha.1x próbáltam hogy amikor sírt felvettem amíg megnyugodott,visszatettem.de inkább abbahagytam.Én is melléültem,játszottam vele mint ahogy az előttem szóló írta.most 6 hónapos és szerencsére nagyon ritkán kéredzkedik ölbe.
2010. nov. 21. 20:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem hasfájós baba. Természetes, hogy számtalanszor megpróbáltam megfejteni a sírása okát: tiszta pelenka, tele pocak, nem fázik, nincs melege stb... végigzongoráztam minden lehetőséget. Ha rajta múlna, akkor 24 órából 24-et ölben lenne. Egyedül a babakocsit imádja még, de azt is csak úgy, ha tologatom. Sem a játszószőnyegen, sem máshol pár percnél tovább nem marad meg. Káosz az egész napom, mert szinte semmit nem tudok csinálni, már most 5 kiló, érzem is a vállamon.
2010. nov. 21. 20:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Sose hagytam sírni, pici még. Rád van szüksége, attól, hogy felveszed, nem fog felszokni. Ha már megnyugodott, akkor rakd le, fogd a kis kezét, stb.
2010. nov. 21. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne hagyd sírni. Igazuk van az előttem szólóknak, próbáld máshogy megnyugtatni, ne ölben. A bizalom nagyon fontos, ő bízik benned, te vagy a mindene, ne hagyd ezt elromolni. Legyél ott ha szüksége van rád, csak mértékkel. Énekelj neki, simizd, feküdj mellé. Csak érezze, hogy ott vagy. Ahogy nő, úgy lesz egyre önállóbb. Kitartás!
2010. nov. 21. 20:22
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát ezt próbálom minden nap. Nem magára hagyva sír (bár sokszor könnye sincs), hanem pl. az ágyában fekve. Ott vagyok és simogatom a hátát, megpuszilom, nyugtatgatom és amikor már beszakad a dobhártyám felveszem, azonnal csöndbe marad. Visszarakom, újra rázendít. Kész őrület minden nap.
2010. nov. 21. 20:27
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nem hagytam/hagyom sírni. Vegyél egy hordozókendőt, vagy mei tai-t, és kösd magadra. Így tudsz haladni a házimunkával. Esetleg vegyetek egy pihenőszéket, és abban tudod magaddal vinni a lakásban. Hátha leköti, hogy nézheti ahogy csinálod a dolgod, közben énekelsz, mondókázol neki.
2010. nov. 21. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
semeddig,mindig megvigasztalom valahogy!
2010. nov. 22. 06:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Én mindig azt gondoltam, hogy ha meglesz a baba következetes leszek és ha sír nem ugrok mindjárt és hát a kislányom megszületett, nem mindjárt ugrok, várok kb fél percet! :-)

Nem tudom sírni hagyni, mert egyet értek azzal, hogy ha sír, valami baja van! A babám egyedül alszik el, eljátszik egyedül, jó baba de van , hogy sír és eddig mindig volt oka.

2010. nov. 22. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!