Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babádat meddig...

2 hónapos babádat meddig hagyod sírni?

Figyelt kérdés

Kérlek, olyan válaszokat ne írjatok, hogy ne hagyjam sírni, mert kegyetlenség, és majd később szoktassam rendre...stb.

Muszáj beszoktatnom a kiságyba. Külföldön élünk és kijött egy hónapra a nagymamája, egész nap szó szerint kézben volt, olyannyira el lett kapatva, hogy este se tudtam belerakni a kiságyba. Most, hogy hazament 3 napja, nekem nincs időm egész nap foglalkozni vele, mert főznöm kell néha, meg takarítanom. Szóval végeznem kell a dolgom.

Mennyi ideig normális, hogy sír? Tapasztalatok érdekelnek. Három fokozata van a sírásának általában, először csak nyöszög, majd elkezd sírni, és végén már üvölt mint a sakál. Most per pillanat 2-es fokozatban van.

2010. szept. 20. 14:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én max 3 percig de apja 8 percig. ha nem muszálky nem hagyom
2010. szept. 20. 14:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Én csak addig,amíg az éppen folyamatban levő dolgomat be nem fejezem.Pl.wc-n vagyok,kezet mosok,a zuhany alól lépek ki,és meg kell törölköznöm,amit éppen vasalok befejezem stb.Ez 2-3 perc max.Tovább nem.A nagyot se hagytam(2 gyerek van).
2010. szept. 20. 14:56
 3/17 anonim ***** válasza:
Meg nagyon pici. En nem hagynam sokaig sirni. Annak idejen en cipeltem mindenhova magammal.Ha meg tudod oldani, vegyel egy hordozokendot, abba hordva rengeteg hazimunkat lehet vegezni mellette.A maradekot megcsinalod alvasidobe.Mi is kulfoldon elunk es nekunk se volt segitseg.
2010. szept. 20. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
hát, pedig én sosem hagytam. sajna, csak ezt a neked nem tetsző választ tudom írni. Ha a WC-re mentem is rám volt kötve kendőben. Kb. egész nap rám volt kötve kendőben, aludni meg hónapokig csak babakocsiban tudott volt mikor még éjjel is. Akkor behoztuk a hálóba a babakocsit és abban aludt. Én nem féltem ettől az elkapatásos dilitől. Amúgy nem hiszek az ilyen korai életszakaszban kialakuló ELKAPATÁSTól, ellenben a szó hallatán is feláll a hátamon a szőr.
2010. szept. 20. 15:00
 5/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az, hogy nem hagyom sírni, az azt jelenti, hogy egész nap a karomban van, ugyanis ha magam mellé leteszem az ágyra, mint pl most, hogy gépelek, egyből sír. Magába egyáltalán egy pillanatra sincs el. És ha letusolok, az legalább 5 perc, és ha pl csinálom a fasírtot, amít holnap akarok majd, akkor hogyan oldjam meg, hogy csak 2 percre hagyjam sírni? Az kábé fél óra, és baromi nehéz elaltatni, persze megpróbálom majd megvárni még elalszik, de ez így elég nehéz lesz, most nem panaszkodásként írom, de elképzelhető, hogy muszáj lesz 10 percnél tovább hagynom sírni, de nem kegyetlenségből teszem.
2010. szept. 20. 15:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát jól kicseszett veled a nagymama, aki egy hónapig kézben tartotta...

Mondanám, hogy hívd vissza és passzold le neki egy hétre had lássa mit eredményezett az állandó kézben tartás, de ez nem megoldás...

Javasolom hogy tedd hordozóba vagy a babakocsiba míg főzöl úgy hogy lásson és akkor nem fog sírni ő még nagyon pici hamar visszaáll a rendre...

Kitartást! És sok sikert!

20 hónapos kisfiú anyukája

2010. szept. 20. 15:16
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
15:00 vagyok. akkor két lehetőség marad. hordozókendő, vagy bőgetés.
2010. szept. 20. 15:34
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen megértelek, nálunk nagyon nehéz megértetni hogy a gyereknek nem kell folyton kélzbe lennie (szerintem a fekvés jobb is a gerincének) volt már belőle nézeteltérés is. Én mindenhova ráncigálom a pihenőszékét. Konyhában vagyok akkor az asztalra teszem. Sajna több részletbe főzők pedig én szoktam hagyni sírni kb 2 hós kora óta. Már van minden anyám kínja: járóka tutin felszerelve, a kanapén hatalmas játszószőnyeg... időnként be is jönnek csak én vagyok már baromi fáradt a sok szoptatástól és éjszakázástól, hogy kaját rittyentsek.
2010. szept. 20. 15:42
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Én viszont nem tudom, mit kell azon csodálkozni, hogy a gyereked veled akar lenni. Hogy lehet, hogy netezni van időd, miközben a gyerek sír? Azért nem ártana egy fontossági sorrend, és egy napirend, amibe belefér a gyerek is.

Én is sokat vittem karomon, szerette, ha összebújunk, hát nemrég még a pociban volt, jó hogy kell a közelség neki! Nem lehet eltolni. Lehet a mama tette jól, hogy helyetted dajkálta!

Én akkor pakoltam-főztem, mikor aludt. Egy 2 hónapos sokat alszik. Rengeteg időm volt. Most 1 éves, 1x alszik 1.5 órát napközben, érdekes, azalatt mindennel végzek, vagy mikor este férjem hazajön, foglalkozik vele, míg én szöszmötölök. És sose hagytam sírni, nem neteztem, mikor ébren volt, vagy játszott addig. Nem normális ilyen kérdést feltenni, hogy hány percig sírhat. Ha 5 perc múlva veszed fel, több időd van magadra, vagy mi???

Amúgy az is hülyeség, hogy a wc-re is kendőben viszi, na az igazán furcsa, totál magához láncolni. Én babám ha hiányzom, szól, nyöszög, bármi, ugrok, mert én akartam őt, és azért vagyok vele itthon, hogy Vele foglalkozzak!

Ha tetszik, ha nem, egy újságot nem tudok elolvasni, de később kárpótol, hogy szeretetben neveltem, és 1 percet nem hagytam sírni! Nem is sírós egyáltalán, már nem is akar kézben lenni, egyszerűen normálisan neveltem! Ez nem elkapatás, hanem elemi szükséglete! És ha sír, baja van, nem téged akar idegesíteni! De netezz csak nyugodtan, míg sír, ha ennyire szereted a gyerekedet! Hogy tudod hallgatni? 2-es fokozat. Istenem, a nagymamának több szíve volt mint neked.

2010. szept. 20. 15:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

ez azért kemény volt előző! igenis időnként ki kell kapcsolódni az anyának (engem sokszor ki kapcsol a net)és a gyereknek is lassan meg kell tanulni egyedül is el lenni. Nem egész nap egyedül.

Amúgy a kérdezőnek nálunk bármit csinálok egy légtérbe kell lennünk. Most 5 hós és még mindig alig van el a járókában. még jó hogy vettünk egy baromi nagy lakást:)

2010. szept. 20. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!