Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítséget kérek! 13 hónapos...

Adnil25 kérdése:

Segítséget kérek! 13 hónapos kisfiam éjjelente felébred és hisztériásan elkezd sírni?

Figyelt kérdés
Kisfiam 13 hónapos. 2 napja azt csinálja, hogy fürdés után szopizik, majd elalszik (a nagyágyon). Ekkor átviszem a szobájába (pici szobája van ezért altatom a nagyágyon). Kb. 3 óra múlva felsír a kiságyban, ekkor megint megszoptatom (be van "ágyazva" a szekrény elé, kb. akkora hely van mint egy kiságy) a szobájában. Ez elég is neki és megint belerakom a kiságyba. Ezután 30-45 percenként felsír, felül a kiságyban és vígasztalhatattlanul sír. Csak akkor hadja abba, ha cicire rakom és úgy alszik egész éjjel. Felébred ha kiveszem a cicimet a szájából, és újra sír. Nem tudom mit tegyek. Teljesen ki vagyok. Nem tudok aludni, nem férek el a szobájában, de nem akarom a nagyágyba szoktatni.
2011. máj. 2. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
2 napja csinálja? Az még nem olyan hosszú idő. Mondom én, de nem én nem alszok éjszaka, ezt értem. Most. De régen nálam ez az időszak 4 hónapig tartott, 5-9 hónapos koráig, és akkor ő nappal sem nagyon aludt. Aztán megtanítottak rá, hogyan tanítsam meg aludni. Én ezt még nem ajánlanám neked, mert 2 nap az lehet fogzás, lehet betegség, lehet valami egyéb kis nyűg is, ami csak ideig-óráig tart. Viszont ha már úgy érzed nem megy tovább, szívesen elmondom neked. De 2 nap... az még kevés. Most egyenlőre próbáld meg azt, hogy szoptatás után lerakod, és nem veszed ki többet. 3-5 percenként csak annyit mondj neki, hogy itt vagy, most már aludjon. Kb fél-egy óra kiabálás után elalszik majd. Nem lesz baja belőle.
2011. máj. 2. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze csak akkor próbáld meg amit írtam, ha biztos vagy benne, hogy nem beteg és nem fogzás.
2011. máj. 2. 09:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Biztos hogy nem beteg, és most nem jön a foga sem. Sajnos már nagyon is tudom hogy milyen a sírásaha jön a foga.
2011. máj. 2. 09:27
 4/7 csill79 ***** válasza:
Cumi?
2011. máj. 2. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is a cumit ajánlanám cici helyett miután már megvacsorázott!

Utána ha újra meg újra szopizik, még talán a hasa is fájhat.. Az esti "vacsiszopi" után cumi és ágy..

Az én kisfiamnak is vannak időszakai (13hós) amikor éjjelente mindig megébred, vagy nem is ébred fel csak félálomban sír sír... ilyenkor muszály valahogy megnyugtatni, esetleg kis vízzel kínálni, meg mégis felébreszteni,a rossz álomból..

2011. máj. 2. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam a cumival, de nem kell neki. Ellöki a kezemet ha benne van.
2011. máj. 2. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáld megnyugtatni, kivenni a kiságyból, ringatni, nekem ilyen esetben muszály valahogy megébresztenem, hogy "magához térjen", aztán persze újra elaltatni.. (utolsó voltam)
2011. máj. 4. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!