Meddig hagyod sírni a babád?
második vagyok. én is olvastam a suttogót, néhány dolgot alkalmazok is belőle, de nem értek egyet mindennel. minden baba más, és anyukámnak van igaza, szerinte minden gyerekre lehetne könyvet írni! :)
elször is nyugi! te jó anya vagy!!
ki kell tapasztalnod, hogy a te kis picikédnek mi a jó.
3 perc rettenet sok nekik. ha este sír, vagy éjjel felsír, már kitapasztaltam, hogy jobb ha azonnal megyek hozzá, mert akkor elég egy simi, cumi berak és alszik tovább. ha hagyom, akkor megy ki az álom a szeméből, belelovallja magát és legalább negyed-fél órás procedúra az altatás.
ha a babád ennyire szeret lben lenni, én is javaslom a mei tai-t, szuper dolog!! nem fog kézbeszokni, tényleg! ezt korábban én sem értettem, de eljött a felfedezések, mászás ideje!! magadra kötöd, és már szabad i mindkét kezed, mindenki jól járt.
ha semmilyen okot nem találsz a sírásra, akkor lehet, hogy érzékenyebben vezsi a kinti világra való átállást, de az is lehet, hogy a bizonytalanságod, félelmed, feszültséged érzi. mivel írod, hogy anyukádnál megnyugszik.
próbálj meg sokkal jobban bízni magadban!!!!!!!!!!
egyet sose feledj!! te vagy az anyukája a babádnak, te vagy első helyen az életében!!!!!! te tudsz róla mindent és a legtöbbet!
mennyit bénáztam az elején, ne tudd meg. de sose hagytam , hogy beleszóljanak! tanácsokat rengeteget kaptam és kapok most is, vaqn, amit meg kell fogadni, van, amit nem.
ha nyugodtam nyúlsz a babáért, kedves hangon zólsz hozzá, és nem félsz a sírásától, hanem TUDOD MAGADBAN, hogy megtudod nyugtatni, akkor így lesz!!!!
Kedves kérdező! Ez kicsit ironikusan hangzik:"
Úgy látszik, itt mindenkinek tündér gyereke van és minden anyuka nagyon érti a dolgát"
Nem vagyok mintaanya és nem értem jobban a dolgom , vagy rosszabbul mint más, tény , hogy a gyerekem egyedül alszik el és én semmilyen módszert nem alkalmaztam, sem suttogót , sem másmilyent, nem az én érdemem, de az is tény ha néha sír oka van! Csak akkor sír ha be van kakilva, ha szomjas, vagy ha nem aludt délután és estére fáradt, nehezebben megy az elalvás, nem vagyok mintaanya csak szerencsém van! Nekem ezek a tapasztalataim, csak ezt tudom írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!