Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babám egyátalán nem...

6 hónapos babám egyátalán nem játszik a lábával és kukucskánál sem veszi le a fejéről a kendőt. Ez baj?

Figyelt kérdés
A védőnő kérdezte hogy kukucsnál leveszi a fejéről a kendőt .De én nem hagytam a fején a kendőt mindig csak egy pár másodpercre tettem rà lehet hogy azért nem csinálja ? A lábával sem játszik siha megsem fogja a lábait ez baj ? A többi mozgásfejlődés oké nála .
2018. szept. 5. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Dehogy baj. Majd fogja csinálni nemsokára.
2018. szept. 5. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyém kb. 10 hónaposan kezdte a kukucska játékot, a lábával meg nagyjából sose játszott, de a védőnő nem is kérdezett ilyeneket szerencsére.
2018. szept. 5. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam sohasem játszott a lábával.
2018. szept. 5. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
6 hónaposan már kúszik-mászik egy baba, vagy akár fel is ül, de nem a lábával játszik. A lányaim soha nem játszottak a lábukkal. De kukucska játékot sem játszottunk úgy, hogy a fejére borítottam kendőt! Elég sok tragédia történt, mert a kicsik a fejükre húztak valamit, nem kell még tanítani is őket erre.
2018. szept. 5. 18:50
 5/6 VeDi84 ***** válasza:

4#

Akkor az én 6 hónapos fiammal biztosan baj van, ugyanis esze ágában sincs kúszni, mászni, ülni. Csupán forog (hasról hátra és vissza), ja és a lábaival játszik.

Kérdező, szerintem emiatt ne aggódj, az sem baj, ha nem fog kukucskálni vagy a lábaival játszani. Enélkül is okos, ügyes gyereked lehet! 😊

2018. szept. 5. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
72%

Soha nem játszott a lábaival a most 3,5 éves fiam. De nem is kérdezte a védőnő. 😀 Szépen és gyorsan fejlődődött, nem volt ebből gond, nem is tudtam, hogy ezen is paráztatják az anyukákat.

Ja, és kendővel sem játszottam vele soha, de itt meg lehet engem kell lecseszni. Pedig lelkiismeretes védőnőnk van. 🙂

2018. szept. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!