Normális hogy 21 évesen is úgy fondolom hogy egyátalán nem szeretnék gyereket? 21/L
Normális, sőt mondok olyan extrém dolgot, hogy vannak olyan nők akik világéletükben nem akarnak gyereket. Ha nem szeretnél ne vállalj, csak ez esélyes, hogy hosszútávon a párod elvesztésével jár, mert más az elképzelésetek a jövővel kapcsolatban.
Ismerős pár hasonló okok miatt ment szét sok év után, a nő akart gyereket a férfi nem. Idővel belátták, hogy ez így nem fog működni.
A férfi azóta boldog hasonló beállítottságú nővel. A nőnek pedig van egy lassan iskolás gyereke.
Szerintem teljesen normális, ha 21 évesen nem a gyerekcsináláson jár az eszed, mert nem mindenkinek kell gyerekfejjel szülnie, aztán utólag meg azon rinyálnia, hogy még nem is élt igazán!
31 évesen, meg 41 évesen még gondolhatod másképp is a dolgokat - mindenre meg kell érni.
Teljesen normális, csak azért mert lánynak született az ember még nem kötelező szülnie és nem is lesz ufó, csak mert ő tényleg nem akar gyereket.
Én már 35 vagyok, eszembe sincs szülni, nem csípem a gyerekeket, férjemmel tökéletesen jól megvagyunk így kettesben, már évek óta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!