Mit tegyek? A 4 hónapos babám nem egyátalán nem szeret hason feküdni.
Akkor tedd hasra sűrűn, keveveset; de fokozatosan növeld egy kicsivel az időtartamot.
Nem lehet, hogy gyengébb a háta/ nyaka és nehezen tartja meg a buksiját?
Mert ha igen, akkor muszáj gyakorolni akkor is, ha sír. Ha majd megerősödik és nem lesz neki nehéz, akkor már nem fog sírni.
A lányom soha mem volt el hason.
Én is mindig csak egy pár percre tettem jasra. Ő egyből bőgött....
De muszály egy kicsit úgy hagyni.
Sokszor kevés időre hagytam én is hason!
Nem tudom,hogy nehezen tartja-e meg a fejét. A doktornő mikor hasra tette megjegyrzte,hogy szépen tartja magát.
Hason emeli a fejét és mindkét irányba forgatja.
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó válaszoló módszerét én is kipróbálom :)
Az én lányom 3 hós mult és nem volt hason mert hiányos fajta volt és mindig attól féltem hogy elhanyja magat ha hasra teszem. Mindig vigyazni kellett a pocakjara nehogy megnyomjam. Majdnem 3 hos volt amikor elkezdtem hasra tenni a játszó szőnyegre de egy perc utan már nyoszorog es elkezd sirni hogy vegyem fel. Nem akarja letenni a fejét hogy pihenjen . Szoval nem szereti. Foroni sem forog még.
Én is a hasamra szoktam tenni mar szuletesetol kezdve de eleinte nem voltam teljesen vizszintes helyzetben. Tedd surjen hasra , mutogass neki erdekes dolgokat amik elvonjak a figyelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!