Szerintetek mivel lehet helyettesíteni a baba túrótortájába a zselatint? Ehet azt egyátalán? Nem hiszem. De hogy áll akkor meg a szülinapi torta
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 16:27
1/8 anonim válasza:
Egy éves? A zselatin szerintem ártalmatlan.
Nekem a túrót kellene "helyettesítenem", mert tejfehérje allergiás.
De milyen receptet használsz? Mert lehet, hogy kihagyható lenne.
2/8 anonim válasza:
Vannak olyan sült túró - torták, amibe nem kell zselatin. Laposak ugyan, de finomak:)
3/8 anonim válasza:
Első válaszoló, miből vetted észre hogy tejfehérje allergiás a babád? Én is gyanakszom a túróra, már 2x bukott aznap mikor sok túrós kaját evett, de amikor először kóstoltuk semmi baja nem volt a kislányomnak.
4/8 anonim válasza:
ha jol tudom patikaban arulnak még zselatint, azt hasznald attol nem lesz baj, az allati eredetu, de tisztitott, ha evett hust es nem volt gond belole akkor ettol sem lesz
az uzletiekbe kevernek mast is, tartositoszert meg egyebet, azt nem biztos hogy hasznalnam
amugy el nem hinnetek mikre hasznaltak regen, talan meg ma is nagyon ritkan a patikai zselatint
5/8 A kérdező kommentje:
na mire? :) köszönöm a tanácsokat,sztem simán csak kihagyom,aztán lesz ami lesz...
2012. ápr. 19. 22:32
6/8 anonim válasza:
Én az egy évesnek rizstortát csináltam:)
Beletűztem egy gyertyát a kis csinos tortácskába. Nem tiltakozott a gyermek az állag miatt, kanállal megette.
A vendégsereg meg a csokitortát.
7/8 A kérdező kommentje:
már túl vagyunk rajta:) túrós,tejszínes torta volt zselatn nélkül,behütve.nagyon édesen letámadta:) ízlett neki,kézzel is ehette:)
2012. ápr. 20. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!