Hogy oldottátok meg a kutyasétáltatást újszülött mellett?
Figyelt kérdés
Bullterrierünk van,lakásban lakunk. Férjem 24-48as munkarendben dolgozik,tehát minden harmadik napon lenne csak gond,hogy mi legyen a kutyussal. Mikor alszik a baba, 5percre le merjem vinni a kutyut gyors pisikakira?2018. szept. 2. 07:46
31/54 anonim válasza:
De egy lakásban vagy vele. Hallod őt. Szólni tudsz hozzá, ha szükséges és megnyugszik a hangostól.
A középső gyerekemnek affect apnoe-ja volt. Nem újszülöttként sem hagytam volna ott. Ez annyit tett, hogy ha elkezdett sírni és nagyon belelovallta magát, pár másodpercen belül már nem vett levegőt. Azonnali beavatkozásra volt ilyenkor szükség. Nála csak majdnem 1 éves kora környékén derült ez ki, akkor fordult elő először, de újszülöttnél is előfordulhat.
33/54 anonim válasza:
Paramamik jesszus... földszinten laksz. Vegyél bébiőrt vagy bébiőrös légzésfigyelőt, és egész nyugodtan kimehetsz a ház elé a kutyussal, míg alszik. Ha sír egyből meghallod. Gondolom nem 3 háztömbbel arrébb keringenél, hanem csak gyors pisi-kaki-felszed és mész vissza. Egy kiadós zuhany is gyorsabb. És ha viszed a bébiőrt, mindent hallasz
34/54 A kérdező kommentje:
Igen,így gondoltam ahogy az utolsó írja. Nem akarok paramami lenni😶 persze ha gond lenne az egészségével eszembe se jutna.
2018. szept. 2. 18:30
35/54 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseriteni de a wc az többé nem lesz csak olyan hely, ahova egyedül mész. Lesz az a kényszer amitől néha kivételt teszel.
36/54 anonim válasza:
De ha már te rég eldöntötted magadban, hogy otthagyod, akkor mi a tökömért írtál ki kérdést?
37/54 anonim válasza:
látszik még nem szültél, megsúgom három éve nem voltam egyedül wc- n
38/54 anonim válasza:
Hagyd ott, kérdező. A te dolgod, a te gyereked. Ha barmi baja lesz, téged terhel a felelősség. Az csak egy dolog, hogy jogilag büntethető leszel érte, ha pl elektromos tűz ut ki és bent eg a gyerek, de onnantól a gyerek apjának a szemébe se fogsz tudni nézni, a szüleid szemébe se, de még a tükörbe se. Felelotlenseg. Zuhanyozni, mosdóba menni lehet nyitott ajtó mellett és bizony meg lehet oldani egy perc alatt, is ha veszhelyzet van. Igen, otthon is lehet agyvérzést kapni, de kevesebb esély van arra, mint egy lakastuzre vagy egy autobalesetre. De mondom, a te gyereked, nem nekem fog fájni, ha bája esik, és nem is a paradicsom szedegetosoknek, hanem neked.
39/54 anonim válasza:
három éve nem voltam egyedül wc- n
akkor valamit nagyon rosszul csinálsz...
40/54 A kérdező kommentje:
Azért írtam,mert hátha valaki csinált már ilyet,és h mi a tapasztalata. Mert ha pl valaki azt írta volna,hogy csinált ilyet,de minden esetben sírásra ért vissza a lakásba(tényleg 5perc után),akkor leteszek róla. De ha írtak volna olyat h ők is így csinálták és semmi nem volt soha,akkor én is nyugodtabban próbálnám ki.
2018. szept. 3. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!