Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldottátok meg a kutyasét...

Hogy oldottátok meg a kutyasétáltatást újszülött mellett?

Figyelt kérdés
Bullterrierünk van,lakásban lakunk. Férjem 24-48as munkarendben dolgozik,tehát minden harmadik napon lenne csak gond,hogy mi legyen a kutyussal. Mikor alszik a baba, 5percre le merjem vinni a kutyut gyors pisikakira?

2018. szept. 2. 07:46
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
88%
Mi rugalmas kendővel sétáltunk 3 napos korától. Szeptember végi baba. Imádta
2018. szept. 2. 11:30
 22/54 anonim ***** válasza:
59%
Azt írtam, hogy ebben az esetben nyilván együtt mennénk, nem hagynám otthon, sőt van is kutyánk, kertes házban is rendszeresen sétáltattam, addig is míg babakocsis volt a gyermekem. De nehogy már azért is öltöztetni kelljen, meg kicipelni, ha csenget a postás egy kertes házban, vagy ha kiteregetsz az udvarra mondjuk. Erre van a bébiőr. Vagy ne tudj kiülni a kertbe, ha mondjuk pont elaludt.
2018. szept. 2. 12:03
 23/54 A kérdező kommentje:
Az első kb két hétre gondoltam,amíg nem lehet kivinni a babát, ebből 1 hetet a férjem is otthon lesz. Földszinten lakunk,bár ez nem változtat a lényegen. Nyilván késöbb beteszem majd a babakocsiba és együtt megyünk sétálni,a legelejére vonatkozott a kérdés. Vagy második héten már ennyi időre ki szabad vinni? Mert ha igen akkor nincs gond. De amugy otthon is kaphatok agyvérzést,nem csak az utcán vagy a kertben🤔 és pl mi van a kakis pelussal? A földszintről leérni a kukáig pont annyi idő mintha pl kitenném az erkélyünkre h ne a lakásban bűzölögjön. Vaaaaagy ha nagy wc-re megyek 10 perce akkor mivan????🤔 vagy egy anya ne wc-zen,ne zuhanyozzon stb? De értelek titeket, tuti abban az 5percben történne valami,mikor lemegyek,erre én is gondoltam.
2018. szept. 2. 13:37
 24/54 anonim ***** válasza:
83%
Két naposan is ki lehet vinni.
2018. szept. 2. 13:48
 25/54 anonim ***** válasza:
85%
Persze, ki lehet vinni a babát megfelelő öltözetben. Hiszen a kórházból is valahogy hazaviszed. Ködös, szmogos időben, vagy erős szélben, szakadó esőben nem ajánlott kivinni, és ajánlott a fokozatosságot megtartani, először csak rövid sétára menni.
2018. szept. 2. 13:49
 26/54 anonim ***** válasza:
95%

Ha a férjed otthon lesz, kezdetben megoldja ő.

A gatseb és egyéb miatt eleinte nekem ehhez nem lett volna erőm.

2018. szept. 2. 13:54
 27/54 anonim ***** válasza:
94%

Otthon nagyvécé közben csak nem történik veled semmi...kakis pelusra meg van szagzáró zacsi meg pelenkakuka, amíg lemész (azért egy nap egyszer le fogsz nem? vagy a férjed) addig abban nem szaglik.

Két hetesen nyugodtan leviheted a babát 5-10percre magadra kötve (nem tudom mikor fog születni, de hacsak nem minusz 10 lesz éppen )

2018. szept. 2. 14:24
 28/54 anonim ***** válasza:
51%

Otthon nagyvécé közben csak nem történik veled semmi

Meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyien vb kapnak akkor agyvérzést...

2018. szept. 2. 14:26
 29/54 anonim ***** válasza:
87%

Hogyne lehetne kivinni a levegőre?

Nem Csernobilban laktok.

Angliában szultem reggel, délután már mentünk haza, És igen , el kellettem gyalogolni az autóig és Angliában nem akkora parkolók vannak mint otthon Csajágaröcsögén. Másnap pedig mentünk sétálni. A 3 éves gyerekemnek még soha nem volt semmi baja egy megfázás sem.

Tudod majd ha kettő gyereked lesz és hazaértek a kórházból a másikat majd vinni kell óvodába.

Egyébként nem érzed az iróniát, hogy a levegőre nem mered kivinni, viszont ott hagynád egyedül bezárva egy üres lakásban?!

2018. szept. 2. 14:36
 30/54 A kérdező kommentje:
😁nem úgy értettem h wc közben leszek rosszul, hanem hogy addig is "egyedül" van a baba. Oda azért nem viszem magammal.
2018. szept. 2. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!