Ti mennyit szoktatok internetezni újszülött bébitek mellett?
Mikor aludt, akkor neteztem, mikor ébren volt, onnan kapcsoltam zenét.
Mondjuk más volt akkor, hét éve még nem volt okos telefonom. Nem volt facebookok, igényem sem volt rá, hogy minden mozzanatát megoszzam másokkal. És most sem lesz. Nem vagyok telefonfüggő, amit a gyerekem is érez, mert van időm vele foglalkozni.
Amúgy meg, ha szabadidőd van, teljesen mindegy, hogy könyvet tartasz a kezedben, vagy telefont, téged kapcsoljon ki.
Vegyetek pihenő széket, nagy találmány.
Szintén akkor netezek ha alszik. Főleg este, mert már nem újszülött.
Amikor csak 1-2 hetes volt akkor meg folyton jött hozzám anyum, vagy testvérem, akkor beszélgettünk ha aludt :)
A mai világból nem lehet kizárni az internetet. Sok mindenre lehet használni és most nem a facebook-ra gondolok. Hiába nézek ki úgy, hogy ha alszik csak a gép előtt ülök, olyankor receptet keresek vagy programokat stb. Hülyeség kizárni az életből, viszont fontos, hogy tudatosan használjuk. Amikor pl alszik a csöppség :)
Kedves elso, egy paraszt vagy !
Kedves 2. es 3. koszonom !
Eleinte én is többet, mert szopi közben is félig aludt, teljesen kizárta a külvilágot közben. Meg többször is evett, mint most.
Most már szopizás közben igényli a figyelmet, néz a szemembe ő is, néha dumál is közben. :) Aztán a végén bealszik, én meg ilyenkor netezek. Annyira nem terhel le a házimunka, hogy ne tudjak bármit csinálni még mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!