Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldottátok meg a kutyasét...

Hogy oldottátok meg a kutyasétáltatást újszülött mellett?

Figyelt kérdés
Bullterrierünk van,lakásban lakunk. Férjem 24-48as munkarendben dolgozik,tehát minden harmadik napon lenne csak gond,hogy mi legyen a kutyussal. Mikor alszik a baba, 5percre le merjem vinni a kutyut gyors pisikakira?

2018. szept. 2. 07:46
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
84%

Hogy jut ilyen eszedbe?

És ha lesz másik gyereked is az elsőt vinni kell az óvodába akkor is otthon hagyod majd kicsit?

2018. szept. 2. 09:58
 12/54 anonim ***** válasza:
50%

Ilyen nekem sem jutna eszembe. De a kerti dolgokhoz nem viszem ki, arra van a bébikamera. Paramamik.

Komolyan, ha csenget a postás, akkor is öltöztetitek, felkeltitek, ha alszik és együtt nyitjátok az ajtót? Addigra elmegy a postás. Tudom-tudom, a postás is be van avatva, hagyja itt-ott a cuccot, stb. Tényleg gáz ez a kategória.

2018. szept. 2. 10:07
 13/54 anonim ***** válasza:
55%

12, ha nem érzed a különbséget a "lemegyek több emelet magasságról az utcára sétáltatni a kutyát" és a "kiszaladok a kertkapuiig a postáshoz" között, az csak téged minősít.

De hogy az utóbbi példát ragozzam: a 8. emeletről már nem szaladnék le a futárhoz a gyereket fent hagyva.

Ugyanúgy bébiőr ide vagy oda az udvarra se mennék ki órákat gyomlálni, akkor már inkább a teraszon altatnám a gyereket a babakocsiban.

2018. szept. 2. 10:14
 14/54 anonim ***** válasza:
53%

Akik szerint egy panel házból emeletről, két ajtót is bezárva, becsukva az utcára levinni a kutyát sétálni, ugyanaz, mintha kimegyek a kertbe paradicsomot szedni , ajtókat nem bezárva, a saját területemen azok inteligencia szintjeről most nem vitatkoznék. Dehát ugye tudjuk hogy milyen színvonalú nők írnak ide.

Kérdező, nem is értem egyáltalán hogy jut ilyen eszedbe, hogy otthon hagyod ??! Most ezen eléggé megdöbbentem.

2018. szept. 2. 10:22
 15/54 anonim ***** válasza:
66%

14, a saját intelligencia-szinteddel törődj... Nekem van 40 tő rózsám, elég sok balkonnövényem. Laktam panelban. Előbb meglettem volna a kutyával, mint a locsolással. A gyerek szempontjából sajnos édesmindegy, a ház előtt kapok agyvérzést vagy a saját udvaromon (mert olyan dög vagyok, hogy nem keltem fel ötkor, hogy kivigyem magammal locsolni). Sőt, ha a ház előtt, jó eséllyel a gyerekemet előbb veszi gondjaiba egy szomszéd, mintha a saját udvaromon senki nem talál rám estig...

Teljesen mindegy, hogy ha magára hagyod 5 percre, akkor az udvaron vagy, a szomszédban cukorért vagy a földszinten a postással.

2018. szept. 2. 10:39
 16/54 anonim ***** válasza:
88%
Bár nekünk nem volt kutyánk, de én mindennap vittem a gyerekeket sétálni. A nyári gyerekeket már újszülött korukban is 5 percre, kb. két hetes korukban meg már kétszer egy órára. A téli babámat később kezdtem sétáltatni, mert pont ködös-szmogos idő volt, de utána őt is vittem naponta.
2018. szept. 2. 10:49
 17/54 anonim ***** válasza:
84%
A szegeny kutyanak elég lesz 5 perc ezentúl?
2018. szept. 2. 10:56
 18/54 anonim ***** válasza:
28%

Gondolom itt a reggeli gyors sétàról van szó, aminek elsődleges célja a szükségletek elvégzése, és azokon a napokon, amikor a férj nincs otthon. Én gyorsan, kézben levinném a babàt a kutyàval együtt, amìg kicsi, simàn elbìrod, meg folyamatos edzésben leszel. Később kendő, majd kenguru.

A kutyàval nagyon vigyázz, el ne húzzon babástól!

2018. szept. 2. 11:09
 19/54 anonim ***** válasza:
89%
Szövött kendőbe a gyerkőc s indulhat a móka
2018. szept. 2. 11:19
 20/54 anonim ***** válasza:
71%
Jesszus, miért, ha a nagyobb gyereket kell kivinni, oviba vinni, stb., akkor mi lenne a babával? Megfognád, és vinnéd magaddal. Na, ugyanez a szitu.
2018. szept. 2. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!