Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Lavínia ilyen gáz név?

A Lavínia ilyen gáz név?

Figyelt kérdés

Amint meghallottam, nagyon megtetszett. Nekem nem egy kategória a Dzseniferrel meg a hasonlókkal. Régi név, nem újkeletű, csak nem ismert annyira.

De a családom röhög rajta, és csúfolják. Úgy csúfolják, hogy lavórp.na. Nekem ez eszembe se jutna. Nem merném adni a kislányomnak, pedig nagyon nagyon tetszik.

De most komolyan ennyire rossz és ronda név?

2018. aug. 29. 18:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Én a Dowton Abbey egyik szereplőjére asszociáciáltam, azt hittem ott tetszett meg. :) Mai extra nevekből nem lógna ki...
2018. aug. 29. 22:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A családod a gáz, nem a név.

Szerintem nagyon szép név, egy ismerősömet is így hívják, Lavi/Nina a beceneve.

2018. aug. 30. 10:03
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Szépen hangzik ha elvonatkoztatok attól, hogy nekem is rögtön a lavina jutott eszembe.
2018. aug. 31. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
Nekem nem tetszik, túl idegennek, szokatlannak érzem, számomra nem elég lágy és nőies.
2018. aug. 31. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem rendben van ez a név. Viszont elsőre nyilván mindenki a lavinára asszociálna. De ha pl esetlweg nem mered bevállalni, akkor mehet második névnek is szerintem. Lavi szerintem aranyos megszólítás pl. Vagy esetleg Nia, Lia :)
2018. szept. 2. 13:25
 16/17 anonim ***** válasza:
En ismerek egy magyar, kulfoldon elo lanyt ezzel a nevvel. Elsore nagyon furcsanak talaltam, de mar tetszik.
2019. márc. 9. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név, bár Magyarországon még nem hallottam senkit ezzel a névvel, csak Olaszországban.
2020. ápr. 15. 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!