Újszülött kuki. Akinek volt így a babájánál várom a válaszát?
Újszülöttem kuki mérete nagy, mármint hosszú. 5 hónapos uncsitesójáé csak fele akkora hosszú.
Szerintetek ha most ekkora később még nagyobb lesz? Nem szeretném ha később ez zavarná.
Aggódom emiatt.
Köszönöm, de nem vonalzóval méregetem, hanem szemmel látom pl.mikor öltözik az uncsitesó.
Nem volt még kisfiam, így egyelőre ez furcsa és aggasztott.
Azt hiszem, elég kevésre lehet következtetni az újszülött péniszméretéből... Még egy felnőtt nettó péniszmérete sem korrelál valami erősen a bruttóval, nemhogy ez. Amúgyis tök felesleges így előre aggódni, értelme semmi. Nemcsak nem segít semmit az aggódás, de eléggé megalapozatlan is.
Aggódhatnál az unokatesó miatt is, lehet, hogy neki lesz röhejesen pici pénisze nagy korában :D Amire persze szintén nem lehet következtetni a mostani méretből...
Mint ahogy sem a lábunk-kezünk-mellünk stb. sem egyforma, így ez sem.
Miért zavarná?Ha csak nem mondogatod neki, nem ültetsz el benne ezzel kapcsolatban gátlást, nem fogja zavarni.
Arra törekedj, hogy majd egészséges énkép alakuljon ki benne.
De csecsemőkorban egyáltalán nem mérvadó a méret.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Utolsó előtti, megnyugtattál, köszi!
Utolsó, már hogy ne lenne közöm! Hisz mégiscsak a fiam! Vagy csukjam be a szemem mikor pelenkázom? Aggódom és ennyi, meg amúgy is milyenek az anyukák? Állandóan ebből állnak ki, ha csecsemő ha felnőtt a gyerek akkor is.
Egyszerűen nem szeretném ha később emiatt cikiznék vagy kínos lenne neki mert pl.nagyon kiáll a nadrágból.
6-os válaszoló, egy csecsemőknek nekem még kukija van, esetleg fütyije.
Bráner majd nagykorában. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!