Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megéri pihiszéket venni vagy...

Megéri pihiszéket venni vagy utazóágyat vagy játszószőnyeget? Melyiket vennétek újszülött babának?

Figyelt kérdés

Melyiket fogjuk a legjobban kihasználni?

Melyiket fogja a legjobban élvezni a kezdetektől?

2018. aug. 16. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ezek közül csak jatszoszonyeg van, de határozottan megerte. Szeret rajta játszani.
2018. aug. 16. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a pihenőszék nagyon bevált a hasfájós kislányomnak, de a fiam is imádta. Utazóágyat akkor célszerű venni ha menőkések vagytok és kihasználjátok. Játszószőnyeget mi elég kevés ideig használtuk. Mondjuk mert nincs ikres méretben, legalábbis én nem láttam. De amúgy is keveset használtuk, mert habtapit vettünk. Ami még a listádon nincs rajta de ajánlanám az az Adamo hinta. Nyugtat, a későbbiekben meg fejleszt. És újszülött kortól használható. Boldog babavárást és jó egészséget! :)
2018. aug. 16. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

Pihiszék es játszószőnyeg van egyelőre.

Leggyakrabban a szőmyeget hasznaljuk..

Sokat alszik azon a kiságy helyett, plusz ha megyünk valahova akkor is, mert még nem mászik.

6 hetes, de mar püföli az eber őrákban a lógó jatékokat. Dumcsizik is nekik ..

Pihenőszéket akkor szeretem, amikor ébren van és vendég jön, akkor nem kell a szobájaban kuksolni a babalatogatónak.

Plusz amikor zavarja, hogy nem lát tudom magammal vinni, pl fürdőbe, vagy fòzéskor

Viszont a lányom hasfájós, igy sokáig nincs meg benne, mert szereti ha hasra tesszük.. ( könnyebben jön a puki)

Emiatt egyszerűbb a szőnyeg, azon megfordítom csak, ha úgy van.... Plusz mozgekonyabb babákkal ks jobb..

Kesőbb viszont a pihiszékbe bele lehet kötni, nem mászik el, nem gurul el..stb

Utazóágy csak akkor kell, ha gyakran alszotok máshol..

2018. aug. 16. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Pihenőszék nálunk nagyon bevált a lányom ls most a fiam is nagyon szereti. Játszószőnyeg is van. Ezt is használjuk. Egy ideig ez is lefoglalja. Szerintem ez is jó. Vettünk utazó ágyat is. Eddig még nem használtuk. Majd ha elkezd forgolódni és napközben már nem lehet a kihúzott kanapén hagyni. Akkor fogjuk használni a nappaliba majd meg ha megyünk valahova.
2018. aug. 16. 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
pihenőszékünk volt, rezgős, és egy életmentő volt. a legjobb dolog, ha egy valamit kéne csak vennem akkor az lenne az. utazóágyunk soha nem volt, 4 hónaposan kaptunk egy játszószőnyeget de nem érdekelte a fiam.
2018. aug. 16. 21:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekünk mindhárom van.

A pihenőszék minden forintját megérte. Nem volt hasfájós a lányom, de időnként kínozták a pukik. Ebbe beletettem, olyan öt perc alatt megoldódott a dolog. Akkor is jó volt, amikor még nem tudott mászni, és csináltam valamit, akkor beletettem, és ott volt mellettem. Ezt már kezdettől fogva használtuk, és használjuk még most is (11 hós).

Az utazóágy nekünk azért kellett, mert minden rokon 200 km-re él, így ha megyünk valakihez, akkor ott is alszunk. Jó dolog, mert összecsukható, kis helyet foglal, viszont ami nekünk van, annak az alja sajnos nem túl puha, így mindig teszünk bele 2 db plédet, különben nem bír benne elaludni. Ha ti is sokat alszotok máshol, akkor megéri, itthonra nem használom, a gyerek szabadon mászhat a lakásban, mert a legtöbb helyet bababiztossá tettem.

A játszószőnyeg olyan 3 hós kora után kezdett el tetszeni a lányomnak, gyakorlatilag abban tanult meg forogni, mert háton fekve mindig valamelyik függő kis játék után nyúlt. Ezt olyan 6-7 hónapos koráig használta igazán, akkor kezdett el mászni, utána már esélytelen volt egy helyben tartani, mert minden érdekelte. Szerintem nem baj, ha beszerzel egyet, vannak egész jó áron (mi a jófogáson találtunk egy olyat, amit ki se bontottak, csak így olcsóbb volt).

2018. aug. 16. 21:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekünk mind a három van és mindegyiket használjuk és szeretjük. Nyugodt szívvel ajánlom őket. :)

A székbe tök jó hogy szinte bármikor le tudom tenni: egy fél órát el van benne, van hogy el is szundizik. Nekünk olyan van ami közben szépen ringatja és ha megébred akkor azonnal vissza is alszik.

Játszószőnyegre már egészen kicsiként volt igénye, alig volt 2 hónapos amikor már a forgót nézegette az ágya felett úgyhogy bevetettük a szőnyeget, tök jól eljátszik alatta, a tükröt szereti a legjobban, állandóan beszél magához. :D

Utazóágyat mi vettünk a nagyszülőkhöz, amikor náluk vagyunk akkor mindig abban csicsizik és van pelenkázófeltét is rajta ami rettenetesen hasznos! Nekünk olyan van amin van pelenkázó, forgó, zsebek, tárolórekeszek, zene, fények úgyhogy ha utazunk akkor egy komplett szórakoztató központot tudunk magunkkal vinni amivel nagyon jól elvan. :)

2018. aug. 16. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:
60%

Mind van/volt. Mind nagyon hasznos a maga nemében. A pihenőszék kb 6 hetes korától 4-5 hónaposig volt szuper. Aludni soha nem aludt benne csak játszott. A játszószőnyeg azért volt nagyon jó mert mozgásra késztet. Hason és háton is sokat játszott rajta. Az utazóágy a nappaliban volt felállítva.

Minden kb akkor lett eltéve mikor fél évesen elkezdett kúszni-mászni. Onnantól vagy veszélyesek lettek ( belemászott a pihiszékbe, magárarántotta) vagy nem érdekelte tovább.

Ezeken kívül még egy adamo hintája van, amit szintén 4-5 hónapos korig használtunk, akkor megtanulta ülésbe felhúzni magát benne, szóval onnantól hanyagoltuk. Mióta megtanult ülni meg a sima hintát jobban èlvezi.

2018. aug. 16. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Mind van, a pihenőszék helyett lehet a babakocsi hordozójába is tenni nézelődni, csörgőket tudsz arra is akasztani, a miénk hintáztatható, de gondolom manapság a legtöbb már ilyen. Mindkettővel 7 hónapig használtuk, utána uncsi volt, ki akartak fordulni belőle. Játszószőnyeget 6 hónapig szerették, utána jobb móka volt gyakorolni a mászást, mint rajta maradni. Hatalmas, mintás polár plédre cseréltük, este csak megfogtam a 4 csücskét, és játékostól együtt ment a tároló dobozba. Utazóágyat ált. járókaként használtuk a nappaliban és az udvaron még mindig, ill. mamákhoz is szoktuk vinni, vagy családi összejövetelre, ha udvaron van terítve. A nagy (3) is bemászik a kicsihez (10hó) játszani. Amit még jól kihasználunk, az a rugós bölcsőhinta. Jól szórakoznak benne, ugrálnak, a nagy löki a kicsit. Amíg pici babák voltak, megnyugtatta, elaltatta őket, ráadásul fejleszt.
2018. aug. 17. 01:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Mindhárom van nekünk is.

Pihenoszek nálunk nem vált be, nem szerette a fiam. Mikor kezdtem a kostoltatast, de meg nem ült jó szolgálatot tett, mert abban éreztem.

Jatszoszonyeg, 2,5 honaposan kapta az első perctől szerelem volt, pedig csak egy kis egyszerut vettünk neki, nem zenélt, nem villogott. Nagyon sokat játszott rajta, sokáig használta. Ha utaztunk is vittuk.

Utazoagy mi szinten sokat használjuk, mert gyakran megyünk. A kocsiban tartom ha pl. úgy alakul, hogy anyunál vagy tesomeknal lesz álmos két perc alatt bevisszük felallitjuk. Sokszor délután az udvaron is abban alszik. Mi nem lennénk meg nelkule, de szerintem ez teljesen élet ritmus függő.

2018. aug. 17. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!