Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megéri pihiszéket venni vagy...

Megéri pihiszéket venni vagy utazóágyat vagy játszószőnyeget? Melyiket vennétek újszülött babának?

Figyelt kérdés

Melyiket fogjuk a legjobban kihasználni?

Melyiket fogja a legjobban élvezni a kezdetektől?

2018. aug. 16. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az utazoagy a mi vagattunk pluszban egy szivacsot, feltekerve egy (nagymama által vart) tokban elfer a kocsiban és kényelmesebb így. Persze nelkule is jól lehetne használni.
2018. aug. 17. 07:37
 12/13 anonim ***** válasza:

4 gyerekem van, elsőnél egyiket se vettem (kellett volna) másodiknál már igen és a többinél is volt, a pihiszék életmentő a hasfájós babáknál, akit egyszerűen ahogy leteszel, már sír...A játszószőnyeg is már nagyon hamar 6 hetesen-2 hónaposan használatba kerül,már akkor szépen nézegeti a belógó játékokat stb.

Utazóágy attól függ, mentek a bárhova is ahol kellhet.

(nagyszülők pl.) Mi nagyszülőhöz nem mentünk (ott aludni) ha elutaztunk, ott azért nagyrészt lehet utazóágyat kérni.

Most utazunk külföldre egy hétre ( a baba már 1 éves) most vettem egy utazóágyat használtan, mert a szálláson nem lesz, de amúgy nem vennék.

2018. aug. 17. 07:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Utazóágy van, azt használtuk már. Agyon nem lesz koptatva, de azért jó, hogy van.

Játszószőnyege is van, igazából sose maradt meg alatta. De van akinek szereti a gyereke, szóval eltettük a tesónak.

Pihenőszéke nincs, egy jóféle babahintája van, ezt nagyon szereti, és tervezünk neki egy adamot is venni. Pihenőszéket amúgy ebből a két okból nem vettünk, egyrészt, mert hintát vettünk, másrészt, amit kinéztem tök szép pihenőszéket, pont elfogyott.

2018. aug. 17. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!