Megéri pihiszéket venni vagy utazóágyat vagy játszószőnyeget? Melyiket vennétek újszülött babának?
Melyiket fogjuk a legjobban kihasználni?
Melyiket fogja a legjobban élvezni a kezdetektől?
4 gyerekem van, elsőnél egyiket se vettem (kellett volna) másodiknál már igen és a többinél is volt, a pihiszék életmentő a hasfájós babáknál, akit egyszerűen ahogy leteszel, már sír...A játszószőnyeg is már nagyon hamar 6 hetesen-2 hónaposan használatba kerül,már akkor szépen nézegeti a belógó játékokat stb.
Utazóágy attól függ, mentek a bárhova is ahol kellhet.
(nagyszülők pl.) Mi nagyszülőhöz nem mentünk (ott aludni) ha elutaztunk, ott azért nagyrészt lehet utazóágyat kérni.
Most utazunk külföldre egy hétre ( a baba már 1 éves) most vettem egy utazóágyat használtan, mert a szálláson nem lesz, de amúgy nem vennék.
Utazóágy van, azt használtuk már. Agyon nem lesz koptatva, de azért jó, hogy van.
Játszószőnyege is van, igazából sose maradt meg alatta. De van akinek szereti a gyereke, szóval eltettük a tesónak.
Pihenőszéke nincs, egy jóféle babahintája van, ezt nagyon szereti, és tervezünk neki egy adamot is venni. Pihenőszéket amúgy ebből a két okból nem vettünk, egyrészt, mert hintát vettünk, másrészt, amit kinéztem tök szép pihenőszéket, pont elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!