Van itt olyan, akinél az újszülött babának nem volt széklete?
4 napos a babám, tegnap jöttünk haza.
A kórházban kedd éjszaka volt neki utoljára, azóta nem kakilt. Ma volt a védőnő, szélcsövet javasolt, de nálunk a 2 gyógyszertárban nem volt. Meglázmérőztem, végülis így kijött belőle a 3 napi adag (sötét színű volt). De ha nem megy magától neki, nem akarom, hogy ehhez hozzászokjon.
Ha jól tudom, napi többször kell legyen még nekik ilyenkor.
(Aluszékony, keveset szopik, 40 ml-t 2 és fél óránként.)
Pisis pelenka 4-5 van egy nap.
Volt valakinél hasonló? Mikor, hogyan jött helyre?
Az jött neki a kórházban, most meg úgy volt, hogy az eleje még mekónium lehetett, a többi része már szerintem nem (sötét volt, de ahogy töröltem le róla, zöldes-sárgás, 2 pelenka lett tele. Kapott tápszert a kórházban, összesen kb 1 dl-t.)
A kórházban is jeleztem, hogy nem kakilt, a védőnőnek is mondtam, szerintük belefér a 3 nap, de nekem annyira nem tetszik ez.
A gyerekorvos úgy volt, ma kijön (mármint amiatt, hogy itthon vagyunk), de nem jött, majd csak kedden :/
Elvinni nem tudom, szombaton hova tudnám (autó nincs).
Picit sárgásnak tűnik a szeme fehérje.
320 g-ot veszített a születési súlyából, abból 60 g-ot szedett vissza.
A kórházban az összes mekónium kijött belőle a 2. napon. Utána csak 1 hetesen kakilt, aztán csak 2 hetesen. Most meg naponta többször (2,5 hetes).
A 40ml nem rossz, az enyém 50-et eszik.
Az én fiam 8 naponta kakált első pár alkalommal csak szélcsővel.
Persze én is vittem dokihoz.Kapott kamilla teát és azt mondta a doki keveset szopik.
Van erre valami számolási mód,nézni kell egy 24 órás mennyiséget de már nem emlékszem pontosan,neten fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!