Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hos babaval lagziba menni?

8hos babaval lagziba menni?

Figyelt kérdés
Meghivtak minket lagziba, nagyon szivesen mennenk is, de delutan 5tol kezdodik. 7kor szoktunk furdetni utana pedig alszik a lanyunk, ejszaka felkel mèg 2-3 x szopizni is. Nem tudom hogy mi lenne a jo megoldas, mert nem tudjuk a mara sem hagyni a cicizès miatt. Vinni meg nem hiszem hogy jo otlet, mert ott a nagy hangzavarban hogy aludna? Ti mit tennetek?
2018. aug. 8. 19:41
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
67%

Látom az ismeretlenül ítélkezés a specialitásod. :)

Köszönöm szépen, teljesen jól alakul az életem, boldog házasságban élek én is, boldog családban! És nem, nem attól lesz boldog, hogy kollektívan hazavonulunk, ha egyikünk menni akar. Hihetetlen, mi?

Nálunk és családunkban nem csinálnak óriási nagy problémát és tragédiát, ha ne adj isten valamelyik fél szeretne kicsit kikapcsolni, miután a férj/feleség és a gyerek elmegy. Mindkét fél ugyanolyan szülője, képesek egyedül is néhány órán át ellátni a gyereküket. Meglepő ugye?

És de bizony, igen is van olyan, amikor az ember szívesebben maradna szórakozni még kicsit és nem kötelezően hazamenni, csak mert az elvileg úgy van jól!! És normális családban nincs is ebből tragédia csinálva. A családjával rengeteg időt tölthet még, Marika pedig jobb esetben egyszer szeretne csak esküvőt tartani....

El tudom képzelni mekkora patáliát verhetsz/verhettél ki, ha szerencsétlen férjed/feleséged el szeretett volna menni néhány barátjával beülni valahova például. Hisz mi az, hogy nem együtt mentek, mi az hogy egyáltalán ilyen meg merészelt fordulni a fejében?? No komment..

Számodra láthatóan totálisan ismeretlen az a jelenség, hogy kikapcsolódás egyedül vagy barátokkal. Attól, h az embernek családja lesz, nem kell megszűnnie létezni, mint önálló személy. Elszomorító, h neked erről még csak fogalmad sincs 25 év házasság után...

2018. aug. 11. 17:55
 32/32 anonim ***** válasza:

Jesszus 68%-os, te komolyan 25 éve vagy házas?? Azt hittem valami ostoba tini vezeti le itt a frusztrációját, a hülye monológjával, a szerinte "normális" családról.

Elárulok egy titkot: NEM attól normális és boldog egy család, hogy egymás nélkül levegőt sem vesznek! Épp ellenkezőleg. Normális emberek nem csinálnak abból ügyet, ha a másik kicsit kikapcsolódna nélküle és a gyerek nélkül! Ráadásul itt még nem is erről van szó, csupán elmennének együtt, majd ha a gyerek behisztizik, elviszi az egyik és a másik, ha van rá igénye marad még egy kicsit szórakozni. Ennyi szabadság mindenkinek jár, nem mindennapos dologról van szó könyörgöm, egy alkalom.

2018. aug. 11. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!