Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hos babaval lagziba menni?

8hos babaval lagziba menni?

Figyelt kérdés
Meghivtak minket lagziba, nagyon szivesen mennenk is, de delutan 5tol kezdodik. 7kor szoktunk furdetni utana pedig alszik a lanyunk, ejszaka felkel mèg 2-3 x szopizni is. Nem tudom hogy mi lenne a jo megoldas, mert nem tudjuk a mara sem hagyni a cicizès miatt. Vinni meg nem hiszem hogy jo otlet, mert ott a nagy hangzavarban hogy aludna? Ti mit tennetek?
2018. aug. 8. 19:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
54%

20

Nem, nem "álszentség", bármit is jelentsen ez számodra ebben a szüvegkörnyezetben a szó.

Egy normális család együtt érzi jól magát.

Ha egy csalédtag elfárad, mint hazamegyünk. Nem valaki hazaviszi a gyereket, a másik meg ott marad "kikapcsolódni, mulatni" meg piálni.

2018. aug. 9. 12:20
 22/32 anonim ***** válasza:
33%
Valóban NORMÁLIS családok nincsenek egymás hátsójába nőve, külön is jól tudjak érezni magukat és nem kell mindenkinek hazamenni, ha egy valaki menni akar. Nem is ertem komolyan, ha valaki egyszer úgy dönt viszi magával a pár hónapos gyerekét, ezzel garantálva, hogy ne tudjon kb este 8-nal tovább maradni és jól érezni magát, akkor nyugodtan hazaviheti az egyik szülő a gyereket, mikor Nyűgös és a másik jól érezheti magát! Vagy talán, ha az egyikőtök hivatalos egy céges bulira oda is megy a másik fel meg a gyerek is, mert egyutt érezze már magát jól a család. Vagy ha elmenne a feleség/férj a barátnőivel/barátjaival egy közös ebédre, oda is vinni kell az egesz családot? Nőjjetek már fel.
2018. aug. 9. 18:09
 23/32 anonim ***** válasza:
39%
21: nekem piszok szarul esett a saját esküvőmön, hogy a gyerek miatt az egész család hazament (sógornőmről volt szó...férjem testvéréről!!) számomra sokkal elfogadhatóbb lett volna ha a férj elmegy, anyuka marad (vagy fordítva). De nem azért hív meg valaki egy esküvőre hogy egy óra után lelépj mert a gyerek nyűgös...mároedig egy 8 hónaposnak semmi keresni valója késő este az ágyán kívül
2018. aug. 9. 19:04
 24/32 anonim ***** válasza:
Mi jövőhéten megyünk, nagyon közeli rokon, így nem opció, hogy nem megyünk és eszembe sem jutna nem elmenni. A fiam olyanokat alszik az utca kellős közepén is a babakocsiba, hogy ihaj:) lesz külön szoba, utazóággyal, oda be tudom vinni. Anyukám, apukám ( ők is meghívottak) és én felváltva fogunk vigyázni rá, férjem násznagy lesz, így ő nem opció, anyósomék őrömszülők. Nincs gobd vele, egész éjjel alvó baba:)
2018. aug. 10. 14:52
 25/32 anonim ***** válasza:
32%

22

Nem érted, látom.

Egy NORMÁLIS családban mindkét szülő a 8 hónapos gyerekével akar lenni, nem pedig arról van szó, hogy fontosabb a pereputty meg a pia.

De nem vagyunk egyformák.

2018. aug. 10. 14:54
 26/32 anonim ***** válasza:
32%

23

Ne haragudj, de ez a te hülyéséged.

Engem sem érdekelne, hogy mit gondolsz te, mint rokon. Egyértelmű, hogy a családom a FONTOSABB, mint a rokonság.

2018. aug. 10. 14:55
 27/32 anonim ***** válasza:
32%

23-as, most komolyan, te elvárod, hogy valakinek fontosabb legyen az esküvőd a saját családjánál?

És jogot formálsz a "megsértődésre", ha nem így van?

Mire föl?

2018. aug. 10. 14:58
 28/32 anonim ***** válasza:
53%

#25, épp hogy te nem érted és attól még hogy NAGY betűkkel próbálod hangsúlyozni a normálist, nem leszel kevésbé nevetséges... Úgy néz ki fingod nincs mi az, hogy normális család! Ugyanis éppenséggel egy normális család továbbra sincs egymás s*eggebe ragadva és nem, mikor hivatalosak egy esküvőre, akkor nem mindenáron a 8 hónapos gyerekkel akarnak lenni, mert talán néha nekik is jól esne kikapcsolni gyerek nélkül!! Pláne, hogy lenne is aki vigyázzon ra. Sőt tovább megyek, a szülők képesek kompromisszumra is (nem tudom h ez mond e neked valamit...) és ha az egyik még maradna szórakozni, a másik meg nem vagy a gyerek nyüglődik, akkor fogja magát és a gyereket, szépen hazamegy és hagyja h a másik szórakozzhasson. Vagy épp fordítva, az már lényegtelen.

Na normáliséknál így megy. Nem csinálnak világvége tragédiát, ha valamelyikük ki akar kapcsolni egy 8 hónapos gyerek mellett és esetleg ne adj isten egyedül menne szórakozni, a “pereputtya” nélkül.

2018. aug. 11. 13:43
 29/32 anonim ***** válasza:

28

Azt látom, hogy neked mást jelent a normális.

Köszönöm, boldog házasságban élek, közel 25 éve, pontosan tudom, mit jelent a boldog házasság és család. Neked nem kell tudni.

Majd megnézzük, hogy kinek hogy alakul az élete.

A tiédet sejtem, az enyém meg már tudott.

Nem vagyunk egy társadalmi közegből valók.

2018. aug. 11. 15:04
 30/32 anonim ***** válasza:

28

Még egy dolog: egy NORMÁLIS családban nem akar (!) ottmaradni mulatozni a családja helyett sem a nő, sem a férfi abban az esetben, ha egy éven aluli gyereke is van.

Tehát nem kell kompromisszuot kötni, és nem fontosabb a piálás távoli rokonokkal és félidegenekkel, mint a saját, boldog családja. De látom, számodra ez elképzelhetetlen.

:)

2018. aug. 11. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!