8hos babaval lagziba menni?
20
Nem, nem "álszentség", bármit is jelentsen ez számodra ebben a szüvegkörnyezetben a szó.
Egy normális család együtt érzi jól magát.
Ha egy csalédtag elfárad, mint hazamegyünk. Nem valaki hazaviszi a gyereket, a másik meg ott marad "kikapcsolódni, mulatni" meg piálni.
22
Nem érted, látom.
Egy NORMÁLIS családban mindkét szülő a 8 hónapos gyerekével akar lenni, nem pedig arról van szó, hogy fontosabb a pereputty meg a pia.
De nem vagyunk egyformák.
23
Ne haragudj, de ez a te hülyéséged.
Engem sem érdekelne, hogy mit gondolsz te, mint rokon. Egyértelmű, hogy a családom a FONTOSABB, mint a rokonság.
23-as, most komolyan, te elvárod, hogy valakinek fontosabb legyen az esküvőd a saját családjánál?
És jogot formálsz a "megsértődésre", ha nem így van?
Mire föl?
#25, épp hogy te nem érted és attól még hogy NAGY betűkkel próbálod hangsúlyozni a normálist, nem leszel kevésbé nevetséges... Úgy néz ki fingod nincs mi az, hogy normális család! Ugyanis éppenséggel egy normális család továbbra sincs egymás s*eggebe ragadva és nem, mikor hivatalosak egy esküvőre, akkor nem mindenáron a 8 hónapos gyerekkel akarnak lenni, mert talán néha nekik is jól esne kikapcsolni gyerek nélkül!! Pláne, hogy lenne is aki vigyázzon ra. Sőt tovább megyek, a szülők képesek kompromisszumra is (nem tudom h ez mond e neked valamit...) és ha az egyik még maradna szórakozni, a másik meg nem vagy a gyerek nyüglődik, akkor fogja magát és a gyereket, szépen hazamegy és hagyja h a másik szórakozzhasson. Vagy épp fordítva, az már lényegtelen.
Na normáliséknál így megy. Nem csinálnak világvége tragédiát, ha valamelyikük ki akar kapcsolni egy 8 hónapos gyerek mellett és esetleg ne adj isten egyedül menne szórakozni, a “pereputtya” nélkül.
28
Azt látom, hogy neked mást jelent a normális.
Köszönöm, boldog házasságban élek, közel 25 éve, pontosan tudom, mit jelent a boldog házasság és család. Neked nem kell tudni.
Majd megnézzük, hogy kinek hogy alakul az élete.
A tiédet sejtem, az enyém meg már tudott.
Nem vagyunk egy társadalmi közegből valók.
28
Még egy dolog: egy NORMÁLIS családban nem akar (!) ottmaradni mulatozni a családja helyett sem a nő, sem a férfi abban az esetben, ha egy éven aluli gyereke is van.
Tehát nem kell kompromisszuot kötni, és nem fontosabb a piálás távoli rokonokkal és félidegenekkel, mint a saját, boldog családja. De látom, számodra ez elképzelhetetlen.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!