Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet egy 3,5 hós babával...

Hogy lehet egy 3,5 hós babával lagziba menni?

Figyelt kérdés
Szombaton lenne a lagzi.Szopizós baba , de újjabban csakis fekve hajlandó szopizni.50 km- re lesz a nagy alkalom az otthonunktól egy lakodalmas teremben , nincs szoba ahova be tudnánk menni.Praktikus tanácsokat várok a szopizásra és a fürdetéssel is gondba vagyok , mivel 7 - fél 8 felé ha nem fürdetem meg nagyon nyügös.Nem szeretnénk mi reggelig ott maradni , de bár vacsoráig , mivel 3 ra vagyunk hivatalosak és 5 kor lesz az esküvö.
2008. okt. 15. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Amennyiben saját kocsival mentek, akkor vigyél kispárnát, paplant amire fektetheted a picid és a hátsó ülésen szopiztathatod. Az ablakra sötételőnek, hogy a járókelők ne kukucskáljanak rakj pelust vagy valami rongyot. A fürdetést, ha nincs lehetőség sajnos ki kell hagyd, mivel a mosdóba a csap alá mégsem rakhatod a gyermeked. A vacsoráig pedig próbálj valami csendesebb zugot találni - bár ez elég nehézkes lesz- , ahol a babakocsiban, vagy hordozóban aludhat.

Jó szórakozást!

Üdv. 7 hónapos picilány anyukája

2008. okt. 15. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Háát egy ilyen kicsi babának hangos lessz a lagzi.Próbáld öt autóban megszoptatni.Èn a hátsó ülésen szoktam.Felteszek eg textil pelust az ablakra,e´s ok.
2008. okt. 15. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem max. a házasságkötésre és a temlomba, de akkor is jól felöltöztetve meg ne fázzon. Ha még bírjátok akkor talán a vacsi belefér. De fürcsire azért nem árt otthon lenni vele. Nem neki való még. Szerintem.
2008. okt. 15. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha szopcsi máshogy nem megy fejj le tajcsit és cumisüvegből add oda neki. Talán ennyitől még nem lesz cumizavaros.
2008. okt. 15. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, és szerintem nem fognak megharagudni, ha egy 3,5 hós babával nem maradtok tovább csak 7 -ig. De ha mégis akkor majd ők is megtudják egyszer és megértik. :-)))
2008. okt. 15. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen én is úgy gondolom , hogy amig ő nyugodt maradunk , ha fél óra fél óra de nekünk most ő a legfontosabb.
2008. okt. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!