Hogyan alakul az esti rituálétok 7 hónapos babával?
Mikor fürdetitek? Előtte vagy utána vacsizik? Mikor alszik el? Reggel meddig alszik?
És: anyatejes vagy tápszeres?
Illetve még egy plusz kérdés: a vacsorához képest mikor uzsizik előtte és mit?
szia!
4-5 körül uzsizik, de a napokban nem tudom, mi van vele, nem bírja ki, jó ha 4-ig. (Fél 2-kor van ebéd)
6 körül ébred, apa hazér, játszanak, ez a nap csúcspontja neki. :) 7-kor vacsorázik rizspépet.
Utána fél 8-kor fürdés, és 8 körül még tápszer, de már félkómában. Utána rögtön aludni szokott. Reggel 7-ig nem kel.
Mikor elkezdtem pépet adni, uzsonnára kapta, és este csak tápszer volt, de egy idő után éjszakára kevés lett a tápszer vacsi, és 4-5 körül kelt. Így már tovább alszik, ma csak 8-kor kelt fel.
150-200 között eszik meg. Csak olyan rizspépet adhatok, amit a tápszeréből kell megcsinálni, mert tejallergiás, speciális tápszert kap. Nestlé az egyik, és azt hiszem, otthon Milupának hívják, amilyen itt van, de külföldön élünk (itt Bambix a márka neve). Néha vaníliás, néha banános, néha sima, abba keverek kekszet, hogy legyen íze.
Nem alussza át az éjszakát éhség miatt, az a baj? Ha az evés miatt, nálunk a pép tényleg bevált. Adhatsz már neki más pépet is, amit vízből kell megcsinálni, ha nem tejallergiás, azok finomabbak is.
Ha 150-et eszik meg, 1 óra múlva még a 180-200 tápszert is megissza. Ha 200-at, akkor azért kevesebbet.
Szia...
4-5körül uzsonna..nálunk tejpép ,vagy tejpép és kap hozzá gyümölcsöt..vagy csak gyümi egy kis keksszel.
Fél 8kor fürdetem,kb 8kor vacsi tápszer 200-220ml.
Vacsi után rögtön leteszem és már alszik is.
Reggel fél 7-7ig alszik:)
Köszi neked is!:)
Igen, azért kérdeztem, mert akármikor teszem le aludni, és akármennyi tápszert eszik lefekvés előtt, mindig reggel 5-kor kel, vagy még korábban. Ilyenkor nem sír, hogy éhes lenne, csak jól elvan, játszik, gagyarászik, aztán olyan 30-40 perc múlva jelzi, hogy most már éhes.
19,30 körül fekszik le vagy picit később, és tápszert iszik, ki fogom próbálni a tejépet, rizspépet, hátha tényleg ez a baj.
Ha nem, akkor csak az lehet, hogy egyszerűen ennyi az alvásigénye... Amit nem tudom, kitől örökölt, mert hétalvók vaguynk mindketten az apukájával.:D
16.52-es válaszoló vagyok..
esetleg pegpróbálhatod a későbbi lefekvést,8 -fél 9 -kor
hátha igy tovább alszik reggel.Nekem is volt a leányzómnak ilyen időszaka ,ahogy írod is,felébredt...elvolt...aztán evett.
Elmúlt:)
Minden jót nektek!!
Most 8 hónapos a lányom. 1 hónapja még így alakult:
fürdés 7-kor, vacsora fél 8-8 körül, tápszer (Sinlaccal dúsítva).
Elaludt 8 körül, aludt reggel kb. 7-ig.
Uzsonna olyan 5 körül volt, és általában üveges tejbegrízt kapott, vagy joghurtos gyümölcsöt.
Azóta változott, mert vacsira tejpépet kap. Így uzsonnára max. egy 100 grammos babajoghurtot kap, különben nem vacsorázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!