Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan alakul az esti rituálét...

Hogyan alakul az esti rituálétok 7 hónapos babával?

Figyelt kérdés

Mikor fürdetitek? Előtte vagy utána vacsizik? Mikor alszik el? Reggel meddig alszik?

És: anyatejes vagy tápszeres?

Illetve még egy plusz kérdés: a vacsorához képest mikor uzsizik előtte és mit?

2011. nov. 9. 15:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Na, tegnap uzsi után (17:00) jött a vacsora 19,30-kor: Milupa rizspép 150 ml (egy részét ugyan visszabukta...), aztán fürdés, és 20:15-kor még adtam neki tápszert, de csak 30 ml csúszott le, és már be is aludt.

Ugyanúgy reggel 5-kor kelt.:((

Úgy látszik, tényleg ennyi az alvásigénye és kész.

Nem tudom tovább fenntartani, nagyon szenved már 19 óra tájékán is, 20 óráig még valahogy fent tudom tartani, de tovább már kínzás lenne.

2011. nov. 10. 07:14
 12/13 anonim ***** válasza:

A pépes vagyok.

Akkor lehet, hogy a mozgásfejlődés miatt. Felébred, már nem annyira álmos, tudja, hogy tud valamit (forog, négykézlábra áll, feláll, stb.), és már enm alszik emiatt vissza. Akkor elmúlik hamarosan. Kitartást :)

2011. nov. 10. 18:28
 13/13 A kérdező kommentje:

"A pépes"...:D

Köszi, ezek szerint van remény, hogy kinövi a dolgot.:)

Igen, tényleg sokat fejlődött a mozgása, szinte napról napra ügyesebb, de egy napon belül is pl. délutánra már egyenesebben tud felülni négykézláb pózból.

2011. nov. 11. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!