Elmennétek egy nyolc hónapos babával lagziba?
Igen.
A lányom 7 hós volt, amikor lagziban voltunk vele. A babakocsi mózeskosarában aludt. Olyan éjfél fele jöttünk el, mert sajnáltuk, hogy a hangos zenében biztosan rosszul alszik. (Habár ennek semmi jele nem volt :))
Ő sem tudott még ülni. És kint a kocsiban szoptattam meg (mivel szobánk nem volt, mert 25 km-re tőlünk volt az egész)
A kisfiam 3 hónapos volt mikor lagziban voltunk.Este elalvásnál voltak vele gondok, már azon voltam,hogy jó inkább jöjjünk haza(mi azért nem 180 km-re voltunk csak 40-re),akkor jött mama ,hogy megpróbálja elaltatni,gondoltam egy próbát megér, neki sikerült elalatatni,kitartóbb volt mint én, egészen hajnalig aludt baba kocsiban(volt egy külön szoba, ahol aludt de ott is hatalmas zaj volt,ugyanúgy behallatszott a zene) egyszer sem ébredt fel,aztán mikor hajnalban ébredet (4 körül), megettem, be tettük az autóba és indultunk haza, hazáig aludt , utánna meg még itthon is.
Úgyhogy én a helyedben biztos elmennék.
Köszönöm a válaszokat!
Voltunk az esküvőn, nagyon jól viselkedett a kisfiunk és még jót is tett neki a változás és az új arcok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!