Jogos, hogy ezt kapom egy-ket embertől?
Teljesen normális, hogy "eltűntél".
Mégis mit kéne csinálnod ilyen pici babával? Naponta körbejárni a rokonságot, vagy mi?
Nemcsak a gyógyulás, erősödés, de a babának sem jó ilyenkor egy csomó idegen között.
Nem az.
Nem eltűntél, hanem szültél.
Én igazán jól viseltem a császárt, de valahogy az első két hétben mégsem volt kedvem nagy rokonjárásokat folytatni.
figy, ez így fog menni, én és a feleségem szerintem tökéletesen neveljük a csöppségünket, tényleg, nagyon ügyesen fejlődik, sokat törődünk vele, tanítjuk, nem kényeztetésre megyünk, nagymamák nagyon el vannak azzal, hogy mi milyen ügyesen és nyugodt hangulattal tanítunk, nevelünk és milyen áldott jó a babánk.
Emellett szinte minden szociális eseménynek eleget teszünk, nem vagyunk bezárkózva, tartjuk az elvárt szinteket.
Ennek ellenére kapunk megjegyzést 1-2 embertől. Ez elkerülhetetlen! Valakinek valami mindig fogja bökni a csőrét, és sokszor nem az amit csinálsz, hanem maga a tény, hogy neked babád van, hogy te már másik kategóriában vagy, hogy neked már megváltoztak a fontossági sorrendek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!