Baba vs tv? Jogos volt? Nezze v ne?
Kizartnak tartom,hogy a három hónapos gyerek tvt nézett volna. Max anyad nézte, gyerekkel a kezében. Nem kellett volna vele osszeveszni
Amúgy hol laksz, hogy fenn van kért, nem LENT?
Miért neki kell vele foglalkoznia? Jó idp van, vidd ki magaddal a kertbe egy plédre vagy babakocsiba vagy amgadra kötve.
Egyébként én sem engedtem nekik elég sokáig (nincs is tv-nk), de nem is vártam el mástól hogy szórakoztassák őket.
Ne passzold le a 3 hónapost és probléma megoldva!
Valóban nincs keresnivalója a tv elótt, de neked se a kertben, ahelyett hogy a gyerekeddel foglalkoznál.
Amugy ennyi rosszindulwtu embert egy rakason:)
Leirok egy rovid sztorit es rogton az van, hogy en orakat toltok a kertben, holott ot egesz percet voltam ott amig kihuzgaltam a zoldsegeket. Amugy igen is, ha anya jon hozzank latogatoba, akkor az unokajaval foglalkozzon, ne tegye le maga melle a kanapera es nyomkodja a telefont kozben.. amig az ebedet foztem, mondokaztam a babamnak, de tudom, azert is elhanyagolom, miert nem rendelunk? :D Istenem..gaz ez az oldal.
Szerintem igaza van a kérdezőnek, bár ennyitől nem lesz baja a babának. Miért nem szólt a nagymama, hogy "nekem ez nem felel meg, hogy kettesben maradok a gyerekkel és nem nézhetek tv-t, vidd el magaddal a kertbe"?
Tök mindegy, hogy nem lesz baja tőle, az anya kérését tiszteletben kellene tartani, nem? Másik kérdéseknél meg pont az ellenkezőjét olvasom... Anyuka leírja, hogy miket csinálnak a nagymamák, amivel ő nem ért egyet, de csendben tűri, erre jönnek a válaszok, hogy ha nem tartják tiszteletben amit kér, akkor zavarja el a házából a mocskos vénasszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!