Baba vs tv? Jogos volt? Nezze v ne?
Figyelt kérdés
Anyanak megtiltottam,hogy tevet nezessen vele. 3 honapos. Fent voltam a kertben, lejottem, nezte a tevet a babam. Anya megsertodott. Miert nem lehet tiszteletben tartani a keresem? Nagyon sokaig nem akarok vele tevet nezetni..egy csomo mindennel le lehet kotni a figyelmet csak hat akkor foglalkozni kene vele (marmint anyanak). Megsertodott es hazament. Jogos volt?2017. aug. 24. 08:21
11/14 anonim válasza:
Nem roszindulatúak vagyunk, a gyereknek semmi baja nem lesz 10 perc tv-től, mellesleg ne legyen ilyen nagy a szád, hogy foglalkozni kéne vele...
Örülj, hogy anyud átjár, de ilyen kedves fogadtatás után én sem mennék egy ideig.
12/14 jafnrétti válasza:
HÁROM hónapos babáról van szó, nemhogy tíz perc, de semennyi tévét nem kéne még néznie. És jobb helyeken nem úgy működik, hogy a nagyi fenekét fényesre kell nyalni, amiért hajlandó tíz percet az unokájával tölteni, és akkor már mindent el kell nézni neki. Ha a szülő nem akarja, hogy a három hónapos babája ezt a hülye vibrálást bámulja, akkor a nagyszülőnek kutya kötelessége ezt tiszteletben tartani.
13/14 anonim válasza:
Mondjuk ezt én se értem, ha a mama atmegy unokazni, akkor ne tvt nézzenek már. Gondolom nem mindennap van ott, mondjuk mondokazhatott is volna, dehat egyszerű felnyomni a tvt, nagyon közös az élmény. . Ennyiben igazad van, de hozzateszem, hogy ennyitol nem lesz baja a gyereknek, hogy nézett volna tvt. Hidd el, nem mindenkit tesz függővé.
Bárcsak az enyémet is lekötné egy negyedorara és akkor nyugodtan be tudnék habarni egy főzeléket. .
14/14 anonim válasza:
Istenem. Nem kell állandóan a gyerek körül ugrálni. 😆 Gondolod, hogy halál érdekfeszítően nézte a tvt a 3 hónapos gyerek? Tedd bele egy dobozba nehogy piszok érje. Tipikus " ne menj a homokba, mert koszos leszel, vagy tele van kutyaszarral " típus lehetsz. 😁 Anyukádat meg tiszteld becsüld amíg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!