Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek rosszat tettem?

Szerintetek rosszat tettem?

Figyelt kérdés
Rengeteg sok a szúnyog nálunk, patakpart mellett lakunk, pincénkbe pedig sajnos megint víz áll. Tegnap kb. 30 db-ot porszívóztam be a bejáratnál, és nem bírtam. Este befújtam csak a bejáratot, Raid szúnyog- és légyirtó aeroszollal . Az 5 hónapos babám szobája, kb. 10 méterrel van a bejárattól, ajtó becsukva, még az illat se jött be, járkálni pedig nem kell vele már este. Ártalmas lehet a lányomra? Már beszerzés alatt van kék fényű szúnyogcsapda. Ez most csak ideglenes alkalom.
2010. jún. 19. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ket rossz kozul neha nehez valasztani, de meg mindig jobb, ha befujsz, mintha hagyod, hogy ossze-vissza csipjek.
2010. jún. 19. 22:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én is így vagyok vele, de hát nem akarom, hogy egész nap vakarózzon, ne adj isten ki is sebesedjen.
2010. jún. 19. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Szia, a kék fényű rovarcsapda nem sokat ér, legalábbis ez a henger alakú, mi is kipróbáltuk azért tudom. Ami bevállt raid préselt homok technikás rovarcsapda, csak lefekvés előtt kapcsolom be kb. 1 órára és nincs szúnyog!
2010. jún. 19. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem tettél ezzel rosszat!én is inkább ezt tenném a helyedben,mintsem,h szét csípjék szegény Kismanót
2010. jún. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!