SOS! Szerintetek rosszat tettem?
Figyelt kérdés
Ilyet evett ma ebédre a 8 hós kisfiam:Zöldséges rizottó-
s.répa,burg.,paradicsom,főtt rizs.Ezeket már ette eddig is.
Viszont ebben volt még:hagyma,cheddar sajt(sajtot evett,de trapistát)tejszín,vaj.
Iszonyat ízlett neki,bevágta az egész üveggel. Viszont az utóbbi összetevőket csak a végén láttam:((
Szerintetek hívjam a dokit????
2010. okt. 16. 12:47
1/13 A kérdező kommentje:
Ja,azt elfelejtettem írni,hogy 4 hósan kezdtük a hozzátápit,mára már sajnos tápszeres (nem HA).Evett már joghurtot,sajtot,túrót.
2010. okt. 16. 12:49
2/13 anonim válasza:
OMG...és mi lesz ha felhivtad,kimossák a gyomrát??
Nefélj,semmi baja nem lesz.Mi volt ez,bébiétel?
3/13 anonim válasza:
Ne hívd :) aranyos vagy, hogy így aggódsz, de nyugi, ha esetleg a vaj ki is "csapja" kicsit, akkor se lesz nagy baj
4/13 A kérdező kommentje:
Igen,a Müllerben vettem.
2010. okt. 16. 12:52
5/13 anonim válasza:
Akkor meg duplán nem lesz tőle baja.Anyuka!!!Lazits!!!:-)
6/13 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a dokit, legalább röhög egy jót....
7/13 anonim válasza:
mégis mi baja lenne? az ég egy adta világon semmi! a doki mégis mit cisnálna vele? kimosná a gyomrát vagy mi? befektetné kórházba?
8 hósan már majdnem mindent adtam neki, ami nem volt túl fűszeres.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Remélem,hogy tényleg nem lesz baja...
2010. okt. 16. 13:02
9/13 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból kérdezem, mit gondolsz mi baja lehetne?
Nem kötekedni akarok, csak érdekel miért vagy megrémülve?
10/13 anonim válasza:
Jesszus!!!Mi baja lenne?8hós.lányom szinte ugyan azt eszi amit mi is.Komolyan.Mire gondoltál?Mi baja lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!