Lehet ezek után valami baja? Nagyon megijedtem!
Figyelt kérdés
Ma vendégeink voltak,egy 8 éves kislánnyal.Az én lányom 1 éves és játszottak.A vendég kislány fel akarta emelni az enyémet de elejtette és a lányom beverte a fejét a járólapba.10 perc sírás után már csak egy piros-lila pukli maradt a homlokán.Utána jókedvű volt,játszott tovább,megette az esti tápszert.Lehet esetleg ennek valami következménye???Magamat hibáztatom mert nem nyúltam elég gyorsan oda...2010. jún. 19. 21:29
1/9 anonim válasza:
Hát reméljük nem kapott egy agyrázkódást mert sokszor csak nagyobb korban derül ki! Pl butább, feledékenyebb nehezebben tanul stb! nagyon reméljük, h nem ütötte be annyira a fejét!
2/9 anonim válasza:
nyugodj meg, előfordul. az agyrázkódás szédüléssel, hányással, fejfájással jár, ezekre kellene figyelni, mert akkor orvost kell keresni. Ha jól van, eszik, iszik és nem ájult el az ütés után, akkor nem kell doki, szerintem, de azért aludj vele ma éjjel.
3/9 anonim válasza:
Bocsi az offért,várom én is a válaszokat,nálunk a kisfiam fejelte le a járólapot miközben nyitotta ki a konyhaszekrényajtót,fenékre huppant de nagy volt a lendület és ahogy oldalra billent lefejelte a járólapot.Az eredmény ugyanez nálunk is,ő is evett,jókedvű volt a sírás után,szerintem nem lesz gond a lila huplin kívül...:(((Nálunk ép anyukám volt vele,míg én hajat mostam:(((
4/9 anonim válasza:
Az első rémeket lát. Az agyrázkódás hamar jelentkezik,általában hányással jár,vagy a gyerek nagyon aluszékony. Ettől nem lesz később semmilyen agykárosodása.
A kicsiknek nagyobb eséstől sem szokott komoly baja lenni,vagy legalábbis nagyon ritkán. Akkor pedig nem nyugszanak meg,hanem sírnak stb.
Semmi baja nem lesz a babádnak.
5/9 anonim válasza:
semmi baja nem lesz!
agyrázkódásnál nem is sírt volna + ahogy írták szédülés, hányinger, hányás, láz, stb. előjött volna
6/9 anonim válasza:
Nyugi,nem lesz semmi baja.Az én kislányom pont ennyi idős volt,mikor anyu adta át unokatesómnak és beverték a fejét a kocsibeálló éles szélébe.Én nem voltam ott,de miután elmondták bevittem a balesetire,ahol megnyugtattak,hogy az ő fejük még rugalmas és ha egyből felsir,akkor semmi gond.Mindig mindenhol nem lehetsz ott a babáddal sajnos!Mindentöl,hiába szeretnénk,nem tudjuk megvédeni őket!
7/9 anonim válasza:
Amikor nálunk hasonló eset történt (nem voltam ott nálatok, amikor ez történt, de így látatlanban a miénk durvább lehetett), én elvittem a balesetire 2 nap után, annyira nyugtalan voltam ! Megröntgenezték, és semmi gond nem volt szerencsére. De a doki 1. kérdése az volt, hogy elvesztette - e az eszméletét, 2.: rögtön felsírt-? 3. Feltűnően sokat aludt-e? 4. hányt-e? Nálunk nem voltak ilyen jelek, csak én voltam paramami... Amikor eljöttünk, azt mondták, hogy nem lesz semmi gond + arra figyeljünk, ha valamit teljesen eltérően csinál, de azt mondta, azt úgy is észrevennénk... Szóval nyugi ! :)
8/9 anonim válasza:
Előző vagyok, az is jel, ha nincs étvágya, de nálatok ez is rendben. Nálunk a fogzás miatt kevésbé volt, és az is bekavart.... hűvösebb idő is volt és így többet is aludt.
9/9 anonim válasza:
10 hónapos fiam az 1 méter magasan lévő pelenkázóról ugrott fejes a parkettára :( Épp öltöztettem, gondolhatod. :( Mentőt hívtam bevitték, megvizsgálták, megröntgenezték és hazaengedték. Semmi baja nem lett egy jó nagy puklit leszámítva a homlokán. Ha nem veszíti el az eszméletét, nem aluszékonyabb és hasonlók, nem lesz baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!