Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek vajon igaziak? Vagy csak...

Ezek vajon igaziak? Vagy csak megijedtem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég jöttem haza az orvostól, aki közölte velem, hogy bármelyik pillanatban elindulhat a babó, holnap mennem kell egy teljes kivizsgálásra a kórházba és lehet, hogy ott is fognak. Az első babám császáros volt, csak ezért a hajcihő. Mire hazaértünk menziszerű fájdalmaim voltak és azóta is vannak, még nem mérem az időt, de a derekam is majd' leszakad. Ezek vajon jóslók, igaziak, vagy bebeszélem magamnak?
2010. febr. 15. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem bízd a véletlenre! Hívd föl az orvost ha nem vagy biztos magadban és ezt tőle kérdezd meg. Lehet, hogy be fog küldeni a kórházba.
2010. febr. 15. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:

LEhet igazi is, de nem kell pánikba esned.

Sokszor van, hogy vizsgálat után elindul a baba. Mérd a fájásokat, készülj minden esetre össze. Az meg nem feltétlen biztos, hgy most is császár lesz, nekem a második elég gyorsan meglett simán, pedig az elsö nem tervezett császár volt.

Minden jót kivánok!

2010. febr. 15. 11:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet igazi főleg hogy az orvosod mondta mire számíts!:)
2010. febr. 15. 11:48
 4/13 anonim ***** válasza:
34%

Ha már a második babádat várod, valami emléked csak van, mit éreztél az elsőnél. Vagy régen volt már? :)

Szerintem is készülődj össze, mérd az időt, milyen gyakran érzed a fájásokat és persze azt is, hogy rendszeresen jönnek - e. Ha az orvosod azt mondta, hogy bármikor elindulhat a szülés, akkor lehetnek igazi fájások. Hányadik hetedet töltöd?

2010. febr. 15. 12:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem vizsgált meg, majd holnap néz méhszájat azt mondta. Lehet, hogy csak megijedtem, de befeküdni nem akarok előre...
2010. febr. 15. 12:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Az első programozott császár volt.
2010. febr. 15. 12:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, egy kicsit összezavarodtam. 37.-et töltöm.
2010. febr. 15. 12:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezek lehetnek jóslók is, én ezeket érzem már egy hete. Ha rendszereződnek a fájásaid és erősödnek, akkor készülhettek, mert jön a babi. Könnyű szülést kívánok neked! 35 hetes 3. babát váró
2010. febr. 15. 18:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy vagytok?

Bocs, nem írtad a kérdésedben, hogy az első szülésed programozott volt.

Én is a 37. hét végén szültem császárral, nekem is programozott lett volna, ha nem kívánkozik ki előbb a kislányunk. Nekem a 39. héten kellett volna befeküdnöm, egy hét szieszta a kórházban, aztán a 40. hét végén császár lett volna, indított szüléssel. A kórházba, ahol szültem, az én orvosom nem jár be szüléseket levezetni, úgyhogy azt mondta, ha fájásaim lesznek nem várnak velem, menjek be és rögtön császároznak, ilyen esetben nincs mire várni. A babám végig farfekvésű volt, ezért volt a császár. Egyébként 8 perces fájásokkal mentem be, reggel 9től éreztem a fájásokat, eleinte rendszertelenül, aztán kb. délután 2kor lettek 15 percesek, este 10kor mentünk be a kórházba, 23:30kor született a babánk.

Könnyű szülést!

2010. febr. 16. 10:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Szia:) Nem, nem igaziak voltak:) Ma voltam dokinál, minden rendben, 2000-es a cg-m 3150g a baba. Március 3. az időpont.:)
2010. febr. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!