Ezek vajon igaziak? Vagy csak megijedtem?
LEhet igazi is, de nem kell pánikba esned.
Sokszor van, hogy vizsgálat után elindul a baba. Mérd a fájásokat, készülj minden esetre össze. Az meg nem feltétlen biztos, hgy most is császár lesz, nekem a második elég gyorsan meglett simán, pedig az elsö nem tervezett császár volt.
Minden jót kivánok!
Ha már a második babádat várod, valami emléked csak van, mit éreztél az elsőnél. Vagy régen volt már? :)
Szerintem is készülődj össze, mérd az időt, milyen gyakran érzed a fájásokat és persze azt is, hogy rendszeresen jönnek - e. Ha az orvosod azt mondta, hogy bármikor elindulhat a szülés, akkor lehetnek igazi fájások. Hányadik hetedet töltöd?
Szia! Hogy vagytok?
Bocs, nem írtad a kérdésedben, hogy az első szülésed programozott volt.
Én is a 37. hét végén szültem császárral, nekem is programozott lett volna, ha nem kívánkozik ki előbb a kislányunk. Nekem a 39. héten kellett volna befeküdnöm, egy hét szieszta a kórházban, aztán a 40. hét végén császár lett volna, indított szüléssel. A kórházba, ahol szültem, az én orvosom nem jár be szüléseket levezetni, úgyhogy azt mondta, ha fájásaim lesznek nem várnak velem, menjek be és rögtön császároznak, ilyen esetben nincs mire várni. A babám végig farfekvésű volt, ezért volt a császár. Egyébként 8 perces fájásokkal mentem be, reggel 9től éreztem a fájásokat, eleinte rendszertelenül, aztán kb. délután 2kor lettek 15 percesek, este 10kor mentünk be a kórházba, 23:30kor született a babánk.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!