Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jok ezek az afp értékek?...

Jok ezek az afp értékek? Kicsit megijedtem.

Figyelt kérdés

ma hivtam fel az orvosom az afp eredményekért,s a következőt mondta: afp 19,47 MoM: 0,70

nem tul alacsonyak ezek az értékek??? ő azt mondta h rendben vannak s tudom h nekikell hinnem..dehát nem tom, igy a neten utánna olvasva elég alacsonnyak tűnnek...a mom alsó határt több helyen 0,8nak látom. de afp alsó határt nem találtam,csak a felsőt h az 50

2009. dec. 11. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha az orvos azt mondta nincs gond, akkor bízz benne különben végig fogod aggódni az egész terhességet ami se neked se a babónak nem jó. Nyugi:) Ha valami nem stimmelne akkor kaptál volna a genetikai tanácsadóból egy levelet, hogy be kell menned. Tudom mert nekem így volt, igaz én ikreket vártam és ezért nem stimmeltek a dolgok. Próbáld élvezni a terhességet, hogy szép emlék legyen :)

2009. dec. 11. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik fiamé 0.52, a másiké 0.49 lett, természetesen mindketten makk egészségesek:) Ha a dokid azt mondta h rendben van, akkor rendben van. Kombinált v integrált tesztet csináltattál? 18 heti ultrahang? Ha ezek mind jók, akkor nincs miért aggódnod, az afp egy nagyon elavult vizsgálat, Európa nagy részén már törölték is a terhesgondozási protokollból évekkel ezelőtt. Talán nem véletlen....
2009. dec. 11. 11:51
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! a kombi eredményem down kórra 1:6300 lett. a nyaki redő 13hetesen 1,8. tudtommal ezek jó eredmények. 18hetes uhra pedig most hétfőn megyek(14én)...ha ott minden rendben akkor 100%osan megnyugodhatok azt hiszem:)
2009. dec. 11. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Kórház függő hogy náluk milyen gép van. És ott mi a megengedett legalsó határ. Ahol nekem csinálták ott a gép 0,7 MOM alsóhatár értékű volt és 2,8 felső (általában 3 MOM a felső határ) Én megkérdeztem a dokit mert nekem is 0,7 volt és Ő így magyarázta. DE ha az van az eredményen hogy valid akkor is jó az eredmény. Invalid a rossz eredmény. Azt mondták ezt figyeljem ha nem tudom a határokat.
2009. dec. 11. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!