Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek csak jóslók voltak ugye?...

Ezek csak jóslók voltak ugye? Megijedtem egy csöpet. (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Éjjel arra ébredtem hogy fáj a hasam úgymint mikor megvan a mensim és fájt a derekam.Tiszta víz voltam mert vert a víz is.Erre ébredtem és eléggé megijedtem.De aztán 1-2perc múlva semmit sem éreztem és vissza aludtam.Azóta se semmi.Nem korai ez még?Ez nem jelent még semmit ugye?32.hetet töltöm csütörtökön.Ilyet még nem éreztem.Erős fejfájással és hányingerrel is keltem reggel.Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2010. nov. 16. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen a 33. héten volt, amikor befordult a babám fejvégűbe. Utána egy ideig nem éreztem semmit, majd egyszercsak újra jöttek a mensis fájdalmak.

Lehet, hogy ez már neked jósló fájás. Van akinek korán kezdődnek, mégis végig kihúzzák. Én pl. a 40. héten szültem, és elég sok jóslóm volt.

2010. nov. 16. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne aggodj a joslok mar jelentkezhetnek. A fiammal 32 hettol voltak olyan josloim, hogy neha a falat kapartam...es a 42.heten szultem.

nyugi. ha ugy erzed sokszor jonnek akkor allj be a zuhany ala...folyasd a meleg vizet a pocidra.

ez a vegen is jo, ha eppen nem tudod eldonteni, hogy igazi vagy csak joslo...ha elmulik joslo, ha nem akkor nemsokara anya leszel :)

2010. nov. 18. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem már a 30. héttől voltak jóslóim. Volt mikor erősebb volt mikor gyengébb, de voltak. A végén már indították a szülést a 42. héten. 2 nap kellett volna hogy betöltsem a 42. hetet :)

5 hetes kislány anyukája :)

2010. nov. 18. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!