Adtok tanácsot nekem mert nem tudom eldönteni!?
Az a helyzet, hogy kb 1 hónapos terhes vagyok.
19 leszek. Sulimból még van 2 év. A párom jelenleg munkát keres ő 22 lesz. épület-gépész.
sajnos az ő szülei segítségére részben számíthatunk. Az én szüleimnél anyagi segítségre nem. Mit tegyek elvetessem vagy nem? Én személy szerint megtartanám. Mert 5-10 év múlva se lenne jobb a helyzet. Másik pedig nagyon félek az abortusztól és még is csak egy kis élet. Meg esetleges szövődményektől is. Nem tudom ti hogy döntenétek?
Köszönöm.
Ohh Atyam :(
rakarestem..bar ne tettem volna!!
Nem volt meg abortuszom es (a lanyom ovszer mellett fogant), de en sosem fogom elvetetni ha egyszer is teherbe esem...
ez borzaszto.... :( kepeket mar lattam, de videot meg sosem :(
Szerintem a nök 90%-a bánja az abortuszt. A mai abortuszok nagy részének ez az egyetlen "szövödménye". Ha érzö lelkü ember vagy, egy életen át tartó lelkiismeret-furdalásra számithatsz. Nem mások fognak ítélkezni feletted, mások ezt megbocsátják neked. Te nehezen fogod. Föleg ha úgy érzed, hogy ez "egy kis élet". Ha mégis az abortusz mellett döntesz, erre készülj föl leginkább.
A mostani párod bármikor kiléphet az életedböl akár gyerekkel, akár anélkül. Mások is felneveltek gyereket suli mellett, 3 müszakkal stb, semmi sem lehetetlen. Ha TE magad úgy döntesz, hogy AKAROD ezt a gyereket, akkor tartsd meg.
Ha úgy érzed, hogy nem akarod, nem bírnád végigcsinálni (vagy esetleg, hogy most rögtön nem tudnád neki azt az életet biztosítani neki, amit a gyerekednek kivánnál), akkor sajnos nincs más megoldás, mint az abortusz.
Talán az eldöntéshez segít a következö: csinálj még egy terhességi tesztet és amig várod a megoldást, gondold azt hogy negativ lesz. Ha megkönnyebbülést érzel, akkor talán jobb az abortusz. Ha elszomorít a gondolat, akkor az azt jelenti, hogy akarod a gyereket. (Ezt a Jóbarátokban láttam, amikor Rachel volt terhes).
ez egy kicsit más,de abortuszos story:anyukám 5 gyereket szült,én vagyok a 2.!a növérem más apukától van,de imádjuk mindannyian egymást!anyu 3.tehessége ikerterhesség lett,pedig csak 3babát szerettek volna apuval,aztán anyu spirál mellett megint terhes lett(becsúszott),de úgy volt vele,h ha 4nek van hely akkor elfér az 5.is,ráadásul az milyen szép kerek szám:-))))!rá nemsokra megint terhes lett,de erröl a piciröl már lebeszéltük mert voltunk már egy páran!anyum azóta is ostorozza magát és minden rosszért ami vele történik magát okolja,mert úgy véli,h az abortusza miatt van!folyton mondja,h most ennyi és ennyi éves lenne....pedig ő elötte már életet adott 5 szép és egészséges embernek!nem éltünk nagylábon,de majdnem mindent megkaptunk,viszont a lényeg,h szeretjjük egymást és egészségesek vagyunk!nem minden az anyagi...
ha szeretnéd a kicsit és imádni fogod őt akkor mindent megtudtok oldani és adni neki,mert egy Anya mindenre képes a babájáért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!