Mivel tudnék segiteni a 6 (lassan 7) hetes babámnak, hogy könnyebben tudjon kakilni?
Figyelt kérdés
Ha már nagyon szeved,hőmérős segitséggel kijön.2008. nov. 2. 13:19
1/6 A kérdező kommentje:
Már vettem Infacolt,péntek óta kapja.
2008. nov. 2. 13:20
2/6 anonim válasza:
Nekünk ez a két hónapos oltás után oldódott meg. Én is hőmérőztem mindig, mert különben nem kakilt. Aztán megkapta az oltást és hasmenése lett (persze lehet semmi köze az oltáshoz). A hasmenéskor ugye nem várt az ingerre...volt az magától is. Kb két napig tartott a híg széklet, és azóta teljesen normális széklete van, és magától produkálja a pelusba. Nagyon örülök neki. Amúgy nekünk glicerines végbélkúpot ajánlottak rá, de nem segített. De attól lehet hogy nektek bejön, próbáld ki!
3/6 anonim válasza:
Mi is ebbe a cipőben jártunk.Én is mindent kipróbáltam.A végén magátol megoldodott.Leavolac.ez hashajtó babáknak.Nekünk nem segített sajnos de a barátnőm fiánál ez vált be.Kamillatea kis cukorral.Én szélcsövet használtam kíméletesebb mint a lázmérő.Kívánom,hogy megoldodjon a problémád.
4/6 anonim válasza:
Szia! Mi szélcsövet használtunk. Jó volt. Most már viszont 2 naponta kamillateát adok neki inni és azóta rendszeresen van széklete! Bogi
5/6 anonim válasza:
Szia! Mi minden hami előtt eszünk néhány korty kamilla teát, és naponta egyszer használjuk a dmben kapható babynos hasmasszáskrémet. Előtte egy héten kétszer és nagyon nehezen volt kaki, mióta használjuk a krémet azóta minden nap. Hátha nektek is segít.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kipróbálom.Bár ma hajnalban nyakig összekakilta magát....remélem ez igy marad.Na,nem a nyakig kaki...:)))
2008. nov. 3. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!