Nem szeret engem a kislányom?
Figyelt kérdés
A kislányom most 3 hónapos, korához képest megfelelően fejlődik, sokat mosolyog az apja bohóckodására, 2x már el is nevette magát amikor vele volt, jár keze-lába amikor beszél hozzá, visong stb. Viszont amikor csak én vagyok itthon kettesben a kicsivel csak néz, néha mosolyog, hiába bohóckodok neki csak összehúzza a szemöldökét. Mindig rossz kedve van velem, sokat szopizik aztán alszik. De amikor hazajön a férjem egyből jó kedve lesz és az alvást is elfelejti. Nem értem miért nem szeret engem, pedig mindent megteszek érte. Az, hogy én vágom a körmét mindig nagy cirkusszal, én viszem oltásra stb emiatt haragudhat rám vajon?2018. júl. 24. 13:28
11/13 anonim válasza:
Azt se tudja még ki kivel focizik, hogy szeretné már jobban, még szeretni se tud a szó szoros értelmében, legfeljebb csak kötődik.
12/13 anonim válasza:
3 hónaposan még olyan kicsi, Te vagy neki a minden! Pár hónap múlva meg úgy fog tekinteni munka után Apára, Nagyszülőkre, mint egy új játékra. Te mindig ott vagy neki, a biztonságot jelented. Mikor kinyílik neki a világ csak pislogni fogsz (ha már most ilyeneken kattogsz) mi lesz később. Mi vidéken élünk, mindenki ismer mindenkit, jóban vagyunk az utcabeliekkel. Az én két évesem földhöz vágja magát mikor az utcában élő, éppen kapáló Julcsi néni nem jön velünk sétálni. 10 percig küzdök, folyik rólam a víz, de nem hiszem, hogy az öreg lányt jobban szeretné, mint engem. Szóval, nyugalom!
13/13 anonim válasza:
jaj, ez normális, ne vedd magadra.
Te vagy a bástya az életében, apa pedig a játék. Te adod az életet és te vagy ott jóban/rosszban, te vagy az állandó tényező, persze, hogy nem visít arra, hogy lát.
Nálunk is a baba kacag ha én tornáztatom, és persze feleségem is féltékeny :), de akkor is, lenyugodni ha baja van, páromnál nyugszik meg legjobban.
Ami mondjuk nálunk bevált és párom örül, hogy kitalálsz valami új dolgot vele. Ő pl sokat énekel, mondókázik mikor tornáztatja/pelenkázza, csókoja a pociját és a többi, mind kacagást okoz. Viszont amikor engem próbál utánozni, akkor az a babának nem jön be, mert az apa poénja. :)
A lényeg, hogy légy felszabadult, mert ha izgulsz és feszengsz, akkor ő sem tudja elengedni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!