8 hós kislányom egyedül szeret játszani?
Ha meg nem lenne el akkor az lenne a bajod. Örülj neki h nem lóg a seggedbe. Nekem is 8 hónaposom van de még a wc-re is utánam jön.
Hihetetlen h semmi de semmi nem jó, ha elvan egyedül az a ban ha nem az, ha sokat alszik az a baj ha nem alszik az a baj, ha sokat eszik az a baj ha keveset akkor meg az. Nem értem miért kell mindig más, miért akarja mindenki változtatni a kisgyereket.
én is ilyen voltam sőt egyszer megkérdeztem anyát amikor kinéztem a balkonról a játszótérre hogy mit csinál ott az a sok gyerek? oviba egy évet jártam, otthon voltam, azt mondta hogy játszanak, folyton azon gondolkodtam hogy milyen rossz lehet nekik együtt játszani biztos kényszeritve vannak :)
elvoltam, legóztam és kész, most sem vagyok valami hu de tarsasag függő de örülök is ennek,ha jön valaki elbeszélgetek vele de nem keresem senki társaságat, azért mert unatkoznák és kimennék vkivel sörre vagy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!