1 éves kislányom még mindig kézben sétálgatva alszik el - le tud erről egyedül is szokni?
Ezt a kérdést mintha én irtam volna ki!!!
totál ugyan ez van, lassan 13 hónapos a fiam, bár nekem szerencsére csak 9 kg körül van de a derekam nekem is lassan leszakad,
na én egyszer kipróbáltam ezt a sirni hagyós módszert szerintem többet ártottam, ugyanis utána napokig még akkor is csak ugy csimpaszkodott a polomba mikor leraktam hiába aludt, és szinte pár perc mulva fel is sírt hogy hol vagyok ugyhogy, marad a séta, bár ahogy irtad nekem is vannak jobb és rosszabb napok ha nem elég fáradt volt hogy fél egy órát sétáltam vele, na akkor rájöttem hogy várni kellett volna a lefekvéssel, én mostmár ugy csinálom, hogy kb 4 óra fentlét az amit ugy kibír hogy már azért látom tudna aludni, ez ugy szokott alakulni hogy du. legkésőbb 4 kor megpróbálom elaltatni(persze ez is sétával de ugye fáradt a sok mászkálástól igy valamivel könnyebb) tehát egy órát alszik, kb 5- ig, utána fél 8 körül fürcsi, akkor már ha látom hogy dörzsöli a szemét az jó :) próbálom huzni az időt 8 ig, utána már kész a tápszer, és ha megpróbálom lerakni hogy akkor még játszál és ha már csimpaszkodik meg szinte mutogat az üvegre na akkor tudom hogy mehetünk enni és aludni, ha ez nincs meg rájöttem tök fölösleges erőltetni mert csak magamat szivatom. és nekem is iszonyu hasfájós volt azért lett nekünk is ez a kezdetekből, rengeteget aludt rajtam, stb stb. és sok helyen olvastam és az adott erőtt hogy kibírjam le fog szokni nagyon gyorsan róla!! hiányolni is fogjuk még :) ugyhgoy kitartok ezerrel, de ha van kérdésed irj nyugodtan, mondom detto ugyan ez az én kisfiam is :D
bocsi ha hosszu lett.
Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül - bocsi :)
Igen, ezt csak az értheti, aki hasonló helyzetben van. Szerintem ez nem teljesen a mi hibánk, a babától is függ. Akinek elaludt a hátsimogatástól, dudorászástól azt hiszi, hogy ő szuper anyuka, miközben ezen már mis is vígan túl voltunk. Nem jó kedvünkben kezdtünk vele sétálgatni. Anyukám az elején sokat volt nálunk és ő is csak nézett, hogy semmi sem segít a kicsi megnyugtatásában. P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!