1 éves kislányom még mindig kézben sétálgatva alszik el - le tud erről egyedül is szokni?
Szerintem nincs azzal semmi baj, hogy egyedül nem tud elaludni, pici még. Csak a sétálgatásról kellene leszoktatni, ha nehéz neked.
Az én kisfiam lassan 2 éves lesz. Van egy hintázós fotelünk, úgy szoktam elaltatni, hogy beülök a fotelbe, ölbe veszem a kisfiamat, és így ringatózunk, közben énekelek, halkan mesélek neki. Régebben őt is csak sétálgatva lehetett elaltatni, de amikor már ehhez túl nehéz volt, és kipróbáltuk ezt az ülve-ölben altatást, az is teljesen megfelelt neki. Próbáljátok meg ti is, így nem kell neked sem megszakadnod és őt sem kell sírni hagyni.
Köszönöm a válaszokat!
Már 5. este csak ültem és a kezemben, ringatva aludt el, nem kellett sétálgatni vele. Haladás... Valahol el kell kezdeni :)
Sikerült!!! Este a saját ágyában alszik el már 9. éjszaka. Igaz, ott ülök mellette egy széken kb. 30 percet, de ez nekem nem okoz gondot másfél év sétálgatva altatás után. Délután pedig egy órával kitoltam az altatási időt, 1 és fél 2 között altatom és most már nincs gond. Nagyon boldog vagyok. Köszi mindenkinek a válaszokat.
Egyébként nekem nem sikerült leszoktatnom a kézben altatásról. Ő kérte, hogy a saját ágyában aludhasson. Igaz, általában a cumisüvegével alszik el, amiben víz van, de szerintem ez nem akkora gond. Az első este 1 órát tartott az elalvás, utána már 20 max. 40 perc. Rosszabbra számítottam. Éjjel még mindig 5-8 alkalommal ébred, de az esti alvásától olyan boldog vagyok, hogy ez most meg se kottyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!