Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves kislányom csak...

Másfél éves kislányom csak egyedül hajlandó enni, nem gond ez?

Figyelt kérdés
Hozzátáplálás kezdete óta úgy eszünk, hogy ő is az asztalhoz ül. Pár hete huzamosabb ideig nem volt hajlandó enni, ezért kiraktam a kisasztalára hátha menet közben megeszi. Csak azt vettem észre, hogy leült és megevett mindent. Azóta csak úgy eszik, hogy "nem figyelünk rá". Velünk együtt nem eszik csak bohóckodik.
2014. ápr. 20. 18:49
 1/3 anonim válasza:
Nem baj majd kinövi.
2014. ápr. 20. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ültesd oda, engedd bohóckodni is... aztán eszik amikor akar, vagy ha éhes, előbb-utóbb kinövi. Az enyém szétfújta az összes kaját ebben a korban, minden tiszta ragacs volt. Most meg kiköpi ha már nem éhes, majd vagy rátapos ha éppen állva eszik például egy banánt vagy ha ül akkor meg szétnyomkodja a kezével...
2014. ápr. 20. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha normálisan, tisztességesen megeszi, akkor miért ne? Hagy önállósodjon egy kicsit. Olvasok egy blogot, harmadik gyerek elég sok mindent szeretne egyedül csinálni, de szerintem ezzel nincs is semmi baj. Ha tisztességesen megeszi, akkor hagyd neki, majd kinövi idővel, de ha nem, az se akkora baj. De azért figyelj félszemmel rá, nehogy valami hülyeséget csináljon.
2014. ápr. 20. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!