8 hós kislányom egyedül szeret játszani?
Figyelt kérdés
Olyan "problémám" van, hogy a 8 hónapos kislányom nem igényli a társaságot. Teljesen jól elvan egyedül. Játszik a kiságyban vagy a földön. Hordozóba kint van velem a konyhában mikor főzök. Mikor együtt játszunk akkor is inkább a játékokkal van elfoglalva. Meg fog ez változni? Tudom más ennek nagyon örülne, mert nem tudnak 2 percre egyedül lenni, de nekem kicsit rossz.2014. okt. 24. 17:57
11/14 anonim válasza:
Az én lányom is elvan magában. 8 hónapos. Csak akkor szól ha szeretne valamit :-)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Kíváncsi leszek a későbbiekben hogyan fog alakulni :)
2014. okt. 25. 18:23
13/14 anonim válasza:
Én voltam a nem tudom hányadik válaszoló, egyéves a fiam. A nagyok is ilyenek voltak, most 9 és 6 évesek, és ma is szeretnek egyedül elmélyedni a feladataikba, főleg a kisebbik. :)
14/14 anonim válasza:
Én úgy látom, különböznek ebben is a babák. Engem mindenki hü...lyének néz, amiért fél évig a kezemben volt a gyerek és persze nem tudtam főzni és minden mást csak ha aludt vagy apja kezében volt, akkor tudtam csinálni, annyire igényelte, hogy kézben legyen. De ő ilyen az első perctől fogva, rettentően kétségbe tudott esni egyedül, soha nem tudtam volna sírni hagyni, annyira szüksége volt a közelségemre. Most már jobb a helyzet, 20-30 perceket is eljátszogat egyedül, de emiatt is kapom az okítást az idősebbektől, akik délelőttre rázárták a gyerekre az ajtót és minden nap szépen megfőztek. Nem érdekel, főzni éjszaka főzök, nem hagyom őt sírni. A lényeg, hogy engem már az elejétől meghatott ez a ragaszkodás és nagyon hiányozna, ha nem ilyen volna. Az életem könnyebb lenne, de már úgy összenőttünk, üres vagyok, ha nincs a karomban. Szóval megértelek.:) Nem biztos, hogy jót jelent, hogy ennyire ragaszkodik, lehet ám, hogy ez a következménye annak, hogy a terhesség alatt elég ambivalens érzéseim voltak az irányába. Most már imádom, Ő a mindenem, de ki tudja, talán megérezte annakidején és azért kér állandó bizonyítást...De lehet, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. Ha nem akarna állandóan rajtam lógni, akkor tutira attól félnék, hogy autista...Szóval egy anya mindig aggódik, akkor is ha nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!