Hány hónapos kortól kezdtétek sportrészbe ültetni a babátokat? Kislányom 5 hónapos lesz holnap 74-es ruhákat hord,7,5 kg, tehát nem duci csak cuki "játék" baba nagyon szeret ülni, de nem tud.
Figyelt kérdés
Végig a mózesben fekszik kicsit megdöntve a babakocsi, abc design turbo s6 van. Próbáltuk egyszer a sportrésszel de nagyon nagy volt neki lefektetve. Barátnőmék látom már abba az esernyősbe ültetik 5 és fél hónapos babájukat én annyira nem erőltetném ha nem ül magától.2015. jún. 10. 23:16
1/11 anonim válasza:
ez nem a ruha mérettől függ és nem is attól, hogy duci-e vagy vékony. ha tud ülni akkor lehet ültetni. ha nem, akkor pedig nem lehet.
enyém 6 hónaposan ült fel, 7 hónaposan próbáltuk ki ültetve a sport részt, de lecsúszott benne, így még egy hónapig úgy használtuk, hogy csak picit emeltem meg neki. 8 hónaposan már stabilan tudott ülni, akkor már a sportrészben is kényelmes volt neki
2/11 anonim válasza:
Tok mindegy, hogy duci, nem duci, cuki, nem cuki, 74es vagy 62es, 7 honapos vagy 10 honapos. Ha nem tud ulni, ne ultesd!
3/11 anonim válasza:
4,5 hósan emeltem meg a lányomnak egy picit, épp csak hogy jobban kilásson, és csodák csodája megszűnt az ordítva-levegőzés... addig katasztrófa volt minden séta.
A fiamat 5 hósan, ha jól emlékszem.
4/11 anonim válasza:
Amíg nem tud magától felülni, nem erőltetném sem a sportrészt, sem a sok ültetést. Nem tesz jót a gerincének.
5/11 A kérdező kommentje:
1-2 válaszolók nem vagyok hülye, tudom hogy nem attól függ :) csak leírtam a paramétereket, mert olyan nagy a hölgy(jobban örülök, ha nem tárgyként kezelve mutatom be a lányoamt h evvan és kész, ezért leírom mindig kiről van szó), hogy lassan ennek a nagy babakocsinak a mózeskosarát is kinövi, de ülni nem tud
2015. jún. 11. 00:39
6/11 A kérdező kommentje:
Ennek a babakocsinak a sportrész együtt van a mózessel, tehát lehet az, hogy megemelem a sportrészt a mózessel együtt...eddig így volt, mert már unta a felfele nézést...csak furcsállom hogy a "kislányom bartáját" már esernyőre csukható babakocsiba ültetik, ezért kérdezem, hogy én nem erőltetem még őt és ültetné az ember v ne.....de akkor egy véleméynen vannak általában az emberek...fogni kell még nem tartja magát nem ültetném én
2015. jún. 11. 00:42
7/11 A kérdező kommentje:
és zöldkezecskék küldve:)
2015. jún. 11. 00:42
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy az a baba már tud ülni.
9/11 A kérdező kommentje:
kicsit lusta tartani a fejét, úgyhogy annyira nem sajna, de nem bánom :)...kérdés a kérdésben, nektek mikor kezdett mászni a babátok?
2015. jún. 11. 10:04
10/11 anonim válasza:
Én 3 hósan tettem át a nagyobbikat, mert bömbölt, hogy csak az eget látja. A sport részem is szinte teljesen vízszintesig dönthető, így egy nagyon picit megemeltem addig, amíg nézelődött, és lehajtottam, ha elaludt. A gyerekorvos is azt mondta, hogy ez így teljesen oké. Rendesen ülve akkor hagytam, amikor már egyedül felült és szépen tudott ülni, ez nála 6,5 hó volt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!