A két hónapos kislányom még nem tartja a fejét és nem szeret hason lenni sem! Kezdjünk el aggódni? Vigyük szakemberhez vagy még kialakulhat?
Az én kisfiam nemhogy pár perc után, azonnal úgy sírt, mint akit nyúznak, ha megpróbáltam hasaltatni. Fejemelésről szó se volt, üvöltött bele a plédbe, olyan taknya-nyála egybe sírással... Nagyon aggódtam, már kerestem Dévényest is. Persze próbálkoztunk, próbálkoztunk. Három hónapos kora körül egyszercsak elkezdett nem üvölteni egyből, aztán bírta 1-1 percig, majd egyre tovább és egyre szebben emelte ki magát. Most öt hónapos lesz, gyönyörűen kiemeli az egész törzsét két tenyérre támaszkodva, fordul hasról hátra és vissza, és nagyon ügyesen próbál mászni, rúgja magát a kis lábával, kezével. Persze nem halad, de a mozdulat benne van. :)
Nem minden baba szeret hason, az enyém extrém módon utálta, most is ha elfárad hason és épp nem jut eszébe hogy kell visszafordulni, bizony még ma is sírás a vége.
Nem azt mondom, hogy ne mutasd meg szakembernek, mert lehet valóban kis izomfeszesség is emögött, de simán az is, mint nálunk, hogy egyszerűen MÉG utálja és kész, majd ha eljött az ideje, csinálni fogja.
Az én lányom 3 honapos volt mikor nem volt hajlando hason lenni. Azt javasolta a tornász neni, hogy egy törölközőt csavarják ossze es tegyem a karjai ala, hogy kénytelen legyen tartani magat.
Pár alkalom utan megszerette, a forgast pedig ugy gyakoroltattak vele, hogy pledbe csavarták, es fentről lefelé leguritottak.4 honaposan megis fordult oda-vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!