Nem mászik! Forduljak szakemberhez?
Az én babám is későn kezdte a fejét emelni, és kinyomni sem nagyon akarja magát. Utál hason lenni, de azért minden étkezés előtt vagy étkezés után egy órával hasra teszem,hogy erősödjenek az izmai. Forogni sem nagyon forog, csak nagyon ritkán a hasára és a hátára is. Semmi jelét nem látom még a kúszásnak sem. Anyum mindig hasonlítgat engem babémhoz, hogy én ennyi idősen miket csináltam már. Már néha megy az agyamra vele,de nem mondom neki,had legyen vele boldog. Majd eljön mindennek az idejeszerintem. Sok baba kihagy mozgásformákat. Ők nem olvasnak szakkönyveket,hogy mi után mi jön és hogyan :)
Ha nagyon aggódsz akkor mutasd meg megint egy szakembernek. Csak hogy megnyugodj. Lehet pár nap és mindent elkezd csinálni :)
7,5 hós baba anyukája
Az én fiam is mindent lassabban csinált, de nem maradt ki semmi. Az ember aggódik, de amíg az orvos nem mondja, hogy gond lenne, hagyd, hogy fejlődjön a saját ütemében.
Néha engem is zavar, hogy minden más baba már szalad, az enyém meg még nem, de most mit tegyek? Majd megtanulja ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!