Milyen hordozó ajánlotok? Mai tai? 9 hónapos kislányom nem szeret már a babakocsiban. Milyen hordozók vannak 9 hónapos babáknak? Súlya 8,5 kg.
Atyavilág, micsoda válaszok......
Kérdező, a mei tai tökéletes, sőt, ha stabilan tud ülni, akkor SSC-t is vehetsz neki, azt sokkal könnyebb le-fölvenni, nem kell kötözgetni és személy szerint nekem sokkal kényelmesebb.
1 hetes korától hordozom a most 2,5 éves, 14 kg-os lányom, az elején kendő, majd mei tai, végül Manduca SSC-t használtam.
Manapság persze nagyon ritkán teszem bele, de nekem se autóm, se babakocsim, így ha hosszabb útra megyek gyalog, akkor magammal viszem a Manduca-t is és ha kell, beleül.
14 kg-t meg sem érezni huzamosabb ideig sem egy megfelelő hordozóval és legtöbbször imádják a babák/gyerekek.
Nálad azért kérdéses a dolog, mert sohasem hordoztad előtte, nem ehhez szokott hozzá, így ki kellene próbálni először, nehogy feleslegesen megvedd, aztán kiderül, hogy mégsem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!