Probalunk neki kialakitani egy kis jatszo helyet de nem tudom eldonteni, hogy vegyek egy kerekes jarokat vagy inkabb ilyen szines kis osszerakhato "micsodat".
Ugyanis a lányomnak nem volt jó a járóka, a kiságy, mert folyton beleverte magát, kicsi volt neki a hely.
Ez szuper, kerestem anno ilyet, de sajna nem találtam...
Vegyétek meg, mázli, hogy találtatok ilyet.
2010. jún. 19. 10:10
12/27 anonim válasza:
Nekem is kell,hol lehet ilyet szerezni?:-)
2010. jún. 19. 10:23
13/27 anonim válasza:
Aztaaaaa!De jó!Nem is láttam még ilyet.Vedd meg!Én is vennék egyet, ha találnék valahol.
Azért ha megtudod, hol lehet venni ilyesmit, akkor írd ki légyszi!
2010. jún. 19. 10:23
14/27 A kérdező kommentje:
Mar meg is vettuk. Angliaba elek 40 fontert vettuk meg. Megkerdeztem az ismerosomet aki arulta es 2 eve vettek ebay-en valami bambino nevu cegtol. En neztem most de nem talaltam, habar nem igen volt idom keresgelni, lehet ha jobban rakeresnek megtalalnam. Nem tudom, hogy van-e itt a bababoltokba vagy sem, nem neztem. Sajnalom, hogy nem tudok tobbet segiteni. :(
2010. jún. 19. 10:24
15/27 anonim válasza:
Ilyet én is szeretnék! HA tudjátok, hol lehet, tegyetek fel linket, kérlek!
2010. jún. 19. 10:37
16/27 anonim válasza:
Én ráérek keresgélni,és el is tudnám hozatni mivcel,de tudnál abban segiteni hogy milyen név alatt keressem?Próbáltam ugy hogy playzone de az nem igen jött be
2010. jún. 19. 10:48
17/27 anonim válasza:
Magyarországon is lehet kapni ilyesmit.
Bébikarám a neve, keressetek rá így.
2010. jún. 19. 11:01
18/27 anonim válasza:
Én azóta keresgéltem.Sajnos a bébikarám nálunk csak fából készül.Ilyesmit nem találok a neten:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!