Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktattad le babád az éjszaka...

Szoktattad le babád az éjszakai evésről úgy, hogy hagytad sírni?

Figyelt kérdés

Ezt tanácsolták nekünk ismerősök, de szerintem éhes a babám, ugyan annyikat eszik éjjel, mint nappal. 4,5 hós, szerintem szüksége van ennyi kajára.

Próbáltam már cumival és vízzel is kínálni, de evés lett a vége, ezért is gondolom, hogy éhes, nem csak megszokásból ébred.

2010. jún. 15. 21:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
05;17 vagyok a masodik gyermekem 3-4 orankent ebredt 1 eves koraig ot nem probaltam leszoktatni az ejszakai evesrol mert o is vekonyka volt.Netorodj vele hogy a rokonaid mit mondanak ugy csinald ahogy te jonak latod.
2010. jún. 16. 05:24
 22/23 anonim ***** válasza:
65%

Megint idejött a két idióta osztani az észt (66%-os és 57%-os). Ezeknek ez a mániája, meg az, hogy már 3-4 hónaposan tehéntejet kell adni a gyereknek, 6 hónaposan nyugodtan egye teljes egészében azt, amit a család... nem normális egyik sem.

Szóval ha 4,5 hónaposan a baba felébred éjjel, és eszik is, akkor éhes. Vannak babák, akik csak később érnek meg arra, hogy evés nélkül végigaludják az éjszakát. Nyugi, a te időd is el fog jönni, és ne hallgass senkire!!! Nehogy éheztesd a picit!

2010. jún. 16. 07:44
 23/23 anonim ***** válasza:

Kislányom 7 hónapos koráig kelt éjjel 2 és 4 közt valamikor. Azóta elkezdett jönni a foga és egész éjjel sír szegény. Pont olyan tájban alszik el végre amikor régebben evett, úgyhogy már nem ébresztem fel. Reggel 5-től úgyis fennt vagyunk, akkor még kis játék, öltözés és hat körül etetem (este 8 körül). De a tiéd még pici, szerintem mindenképp etesd. Ha nem azért sírna mert éhes, akkor nem aludna vissza, hanem elkezdene játszani, stb.

Szerintem etesd!

2010. jún. 16. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!